TALIJANSKA LJEPOTICA

Legendarna Sophia Loren i u 85. godini ne prestaje oduševljavati izgledom

04.03.2019 u 09:53

Bionic
Reading

Neponovljiva glumačka diva Sophia Loren ovog vikenda postala je glavna zvijezda svečanog predstavljanja novog luksuznog kruzera Belissima kompanije MSC, usidrenog u luci City Cruise Terminal u Southamptonu

Pedesetih i šezdesetih godina slamala je srca muškarcima širom svijeta, a i danas, u devetom desetljeću života, Sophia Loren osvaja izgledom i elegancijom. Uz muške članove posade novog luksuznog kruzera i voditelje svečanog događanja, 85-godišnja talijanska diva plijenila je poglede u haljini boje bjelokosti koja je krojem i V-izrezom dekoltea posebno laskala njezinoj figuri pješčanog sata.

  • +8
Sophia Loren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Dozu glamura, uz srebrne ukrase na haljini, Sophia je osigurala skupocjenim nakitom od zlata, bisera i dijamanata uz detalj bijelog cvijeta smještenog na izrezu dekoltea.

Kako je priznala u svojoj knjizi 'Women and Beauty', nikad se nije smatrala klasičnom ljepoticom, već zanimljivom ženom, a mišljenja je da tajna ljepote leži u disciplini.

'Ako je mlada žena lijepa, ali nije disciplinirana, s godinama će izgubiti ljepotu i izgled. S druge strane, ako je žena obična, ali disciplinirana, s godinama će izgledati sve ljepše', tvrdi Sophia.

  • +13
Sophia Loren Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Predivna glumica pažnju je uvijek plijenila ljepotom i raskošnim oblinama, a i u 85. godini izgleda njegovano, lijepo i sofisticirano.

Iz braka s talijanskim producentom Carlom Pontijem, za koga se udala na 23. rođendan, Sophia ima sinove Carla Pontija Jr. i Edoarda Pontija, a danas je ponosna baka četvero unučadi.