filmske legende

Ponovo zajedno skoro četiri desetljeća kasnije: Emotivan susret popularnog dvojca iz 'Povratka u budućnost'

10.10.2022 u 13:59

Bionic
Reading

Festival Comic Con u New Yorku (koji se održava od 1972. godine), proteklog vikenda bilo je mjesto jednog od najemotivnijih trenutaka budući da su se Michael J. Fox i Christopher Lloyd, dvije zvijezde filma 'Povratak u budućnost', srele 37 godina kasnije, otkako je objavljena znanstveno-fantastična trilogija redatelja Roberta Zemeckisa. Sudjelovali su na jednom od panela, govoreći o svom prijateljstvu, karijeri i snimanju kultne sage

Michael J. Fox, pojavio se na pozornici pred tisuće obožavatelja te se prisjetio kako su se on i Emmyjem nagrađivani Christopher Lloyd prvi put sreli.

'Najbolji dio ovog filma bio je rad s Chrisom. On je naprosto genijalan', Michael. Glumci su upitali i jesu li išta uzeli s filmskog seta, a Lloyd je izjavio kako on to 'ne radi'. Ipak, rekao je da je s trećeg filmskog seta uzeo majicu koju nikako ne voli njegova supruga Lisa Loiacono jer joj se ne sviđa kako mu stoji.

  • +2
Christopher Lloyd i Michael J. Fox Izvor: Profimedia / Autor: Bryan Bedder / Getty images / Profimedia

Michael J. Fox je među ostalim pričao o bolesti od koje boluje više od tri desetljeća. Podsjetimo, u 29. godini života, kada je njegova profesionalna karijera bila na vrhuncu, dijagnosticirana mu je Parkinsonova bolest. Unatoč teškom hodu i stajanju, glumac je na kraju zagrlio svog filmskog kolegu, a taj emotivnan trenutak publika je dočekala s ovacijama.