NITKO NIJE KRIV?

Policija spasila poznatog nogometaša od bračne nevjere

03.09.2017 u 15:52

Bionic
Reading

Coleen Rooney brine se za troje djece i čeka četvrto, dok njen muž Wayne Rooney uživa u noćnom životu koji se nedavno završio u policijskoj stanici zbog vožnje u pijanom stanju

Kad vam policija javi da vam je bračni partner u zatvorskoj čeliji nakon što je priveden jer jeu pijanom stanju vozio automobil koji pripada sponzoruši, onda znate kako je vrijeme da nazovete odvjetnika i porazgovarate s njim o razvodu. No, Coleen Rooney već se požalila na razuzdani životni stil, nemarnost i bračne nevjere svog muža, Waynea Rooneyja, no sve to za nju očito nije neoprostivo.

  • +7
Coleen Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bez obzira na nadljudsko strpljenje koje je do sad pokazala, Coleen je, nakon što je policija privela Waynea Rooneyja zbog vožnje u pijanom stanju, doletjela iz Španjolske i potražila ženu u čijem auto se to dogodilo. U pitanju je majka koja voli skupi život i izlaske.  Naime, Laura Simpson ima 29 godina, voditeljica je prodaje - i putem interneta traži starijeg muškarca koji će se novčano brinuti za nju!

Coleen je Lauri navodno pozvonila na vrata i tražila od nje detaljan izvještaj o tome što se točno dogodilo tijekom noći kad je Wayne priveden. Istina vjerojatno nije bila najugodnija za čuti jer se Laura navodno grlila i ljubila s nogometašem, a da je policija nije u tome spriječila, stvari bi vjerojatno završile i u krevetu.

  • +5
Obitelj Rooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Wayne Rooney cijelu je večer Lauri gledao u grudi, što nije posebno čudno s obzirom da nisu prirodne, kao ni lažne trepavice, ekstenzije ili njeno botoksirano lice. Laura Simpson kaže kako ne može zamisliti da izađe bez šminke.

  • +5
Coleen i Wayne Rooney Izvor: Reuters / Autor: Reuters

S obzirom da nije u vezi, Laura smatra kako joj je dozvoljeno zabavljati se, no tvrdi kako nije razaračica brakova, te da je cijela stvar bila više bezbrižni flert i posljedica puno alkohola. Oko jedan u noći, par je uzeo taksi do njenog auta, a zatim se odvezao natrag do restorana iz kojeg su krenuli nakon čega je policija privela nogometaša zbog vožnje u pijanom stanju.

Coleen Rooney je, naravno, izvan sebe od bijesa i srama.

Autor: YouTube