otac i sin

Ne želi očevo bogatstvo: Enrique Iglesias odrekao se obiteljskog nasljedstva

17.10.2022 u 10:32

Bionic
Reading

Zbog loših odnosa sa slavnim ocem Juliom Iglesiasom, Enrique Iglesias odlučio je odreći se pripadajućeg obiteljskog nasljedstva. Stariji i mlađi Iglesias nemaju kontakt te su jedan drugome pjevačka konkurencija, što ih je udaljilo i na privatnom planu

Loš odnos između Enriquea i Julia Iglesiasa dobio je novu razinu – Enrique je odbio nasljedstvo koje bi dobio po očevoj smrti te time pokazao kako ne želi imati nikakve veze sa slavnim ocem.

Iako pravi razlog raskida veze između oca i sina nije posve jasan, mnogi tvrde kako je to zbog profesionalne konkurencije dvojice pjevača. Mlađi Iglesias tvrdi kako je za vlastitu karijeru odgovoran on sam te da mu očevo ime nije donijelo nikakve prednosti. Njihov odnos već godinama nije dobar, a navodno da nisu razgovarali godinama, čak ni preko telefona.

Nasljedstvo Julia Iglesiasa procjenjuje se na više od 800 milijuna eura koji će se dijeliti na osmero djece, no Enrique ne osjeća potrebu za svojim dijelom te je odbio nasljedstvo. Dao je do znanja da mu dio očevog novca nije potreban jer je, zajedno sa suprugom, uspio izgraditi vlastito bogatstvo.

  • +7
Enrique Iglesias i Anna Kournikova Izvor: Profimedia / Autor: Rachid Ait / Pacific coast news / Profimedia

Latino pjevač od 2001. je u braku s ruskom tenisačicom Anom Kurnjikovom koja je svojedobno bila jedna od najčešće pretraživanih osoba na Google-u.