velika promjena

Pogledajte kako je Ivanka Trump izgledala prije 20-ak godina

24.11.2017 u 10:12

Bionic
Reading

Najstarija kći američkog predsjednika Ivanka Trump danas je uspješna poslovna žena koja stoji iza pravog modnog carstva. Osim toga, osvaja svojom elegancijom i istančanim ukusom. Pogledajte kako se njezin stil mijenjao kroz godine i kako je izgledala prije 20-ak godina, kad je koračala modnim pistama

Ivanka Trump danas slovi za uspješnu poslovnu ženu i najeksponiranije dijete aktualnog američkog predsjednika. Majka troje djece danas je desna ruka svom ocu i osoba od najvećeg povjerenja.

Međutim moda je ono što ju je oduvijek najviše zanimalo. Pokazala je to još u mladosti, kada je karijeru započinjala na modnim pistama kao manekenka.

Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz vitku i visoku figuru te lijepo lice, ali nesumnjivo i dobre veze, Ivanka je s lakoćom dobila prve poslove u modnom svijetu. Naime mnogi su ju dizajneri angažirali za svoje revije.

Throwback to the wonderful days! Happy Thanksgiving! 🍁 🍽🦃

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankaupdates)

To ne čudi kad se zna da je njezin moćni otac imao čvrste veze s raznim agencijama za modeling pa je kao tinejdžerka nosila neke od najprestižnijih brendova. Koračala je pistama New York Fashion Weeka 1997. i 1998., kada je nosila revije Paca Rabannea, Marca Bouwera, Thierryja Muglera, Zanga Toia i Enrica Coverija. 

Siblings💕😘 • @tiffanytrump @ivankatrump @erictrump #tiffanytrump #ivankatrump #erictrump

Objavu dijeli I love Tiffany and Marla (@forevertiffanymarla)

Iz prvih ju je redova uvijek budno pratio i Donald Trump, koji je uvijek naglašavao koliko je ponosan na svoju mezimicu.

#dumptrump #roymoore #ivankatrump #donaldtrump

Objavu dijeli Sean (@sean.guerrero)

Ivanka se od tada prilično promijenila, kako izgledom tako i imidžom. Imala je nešto tamniju kosu dok je danas prepoznatljiva plavuša. 

  • +4
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i sve mlade djevojke, pratila je tada aktualne trendove, dok je danas vjerna strogim klasičnim krojevima i sofisticiranoj eleganciji.  

  • +9
Ivanka Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia