SPORNO IZDANJE

Na udaru javnosti: Ivanka Trump odjenula minicu za susret s premijerom

03.11.2017 u 12:29

Bionic
Reading

Prva kći Amerike ovih dana zaputila se u glavni grad Japana te je novim formalnim izdanjem stala na žulj američkoj javnosti

Kao savjetnica ocu, američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, Ivanka je odlučila posjetiti Japan te ju je u ulozi domaćina dočekao japanski premijer Shinzo Abe.

Jedan od glavnih povoda Ivankina dolaska u Tokio bila je međunarodna konferencija Svjetska skupština žena, na kojoj se ispred govornice i u društvu japanskog premijera pojavila u ružičastom kompletu stvorenom od sakoa i minice.

Ivankin modni odabir, koji dizajnom neodoljivo podsjeća na komplete kakve je nekoć nosila neponovljiva Jackie Kennedy, rezultirao je negativnim mišljenjem javnosti koja smatra da minica kao odjevni komad pri susretu s visokim političkim dužnosnicima nije nimalo prikladan odabir.

  • +15
Ivanka Trump Izvor: Reuters / Autor: ISSEI KATO

Osim sporna izdanja, Ivanka je počastila javnost nekolicinom kombinacija, a da joj je Jackie Kennedy postala velika modna inspiracija, nešto ranije dokazala je pri slijetanju u Japan i pojavom u svijetloplavom kaputu u retro maniri.