originalno iznenađenje

Pogledajte kakav je rođendanski poklon dobio Cro Cop

13.09.2017 u 12:00

Bionic
Reading

Legenda hrvatske i svjetske borilačke scene Mirko 'Cro Cop' Filipović proslavio je 43. rođendan. Iako je proteklo gotovo devet mjeseci od njegove posljednje borbe, slavlja na Rizin kupu u Tokiju, na Staru godinu 2016., obožavateljima nije promaknuo rođendan idola. Čestitali su mu na društvenim mrežama, a on im je zahvalio i pokazao kakav je dar primio

Najbolji hrvatski MMA borac svih vremena je uz zahvalu na čestitkama svoje fanove na Facebooku počastio novom fotografijom na kojoj se vidi da je itekako u dobroj formi i da redovito trenira. Godine i boravak u zasluženoj mirovini Mirku Filipoviću očito ništa ne mogu.

Dobio je i originalan dar, svjetleću skulpturu borca koja je oduševila i njega i fanove. Pored fotografije su mu među ostalim poručili: 'Čuvaj se da te struja ne udari, Mirko' te 'Desna bolnica, lijeva groblje' - rečenicu koju je Mirko Filipović jednom prilikom izgovorio i koja je opisivala što je bila najveća prijetnja njegovim protivnicima. 

Dan kad mu je rođendan, 10. rujna, bitan je datum i u njegovoj sportskoj karijeri. Naime tog dana 2006. godine, na 32. rođendan, Mirko Filipović je doživio i trenutak ponajveće slave. U japanskoj Saitama Areni, za koju često ističe kako mu je najviše prirasla srcu, osvojio je Grand Prix Pride. Nakon borbe je izjavio kako se više ne bi borio da kojim slučajem nije osvojio turnir. 

  • +8
Mirko Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL