odlučan i nakon poraza

Fedorova jasna poruka izazvala radost svih, ali i zaintrigirala Cro Copa

26.06.2017 u 07:53

Bionic
Reading

Već dugih 17 godina traje profesionalna MMA karijera Fedora Emelianenka (36-5-0-1), jednog od najvećih boraca u povijesti slobodne borbe.

'Je li ovo kraj legendarnog Rusa, je li vrijeme za mirovinu', upitali su se mnogi nakon što je Emelianenko doživio još jedan poraz, svoj četvrti u posljednjih devet nastupa, i to nokautom u meču u kojem su se i on i Matt Mitrione istovremeno našli u nokdaunu.

  • +2
Fedor izgubio od Mitrionea Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Odgovor na to pitanje, Fedor je ponudio nakon što ga je Ariel Helwani upitao želi li se još uvijek boriti.

'Da, jer ja sam borac', glasio je odgovor ‘Posljednjeg cara’ koji je ovom kratkom rečenicom izmamio veliki pljesak svih okupljenih na press konferenciji, prenosi Fightsite.hr.

Poručio je Fedor i kako se osjeća dobro te da ne bi ništa mijenjao u pripremama za ovu borbu, unatoč činjenici da je u njoj poražen.

'Mislim da ne bih ništa mijenjao. Trenirao bih na isti način i mogu vam reći da sam tijekom ovog kampa uložio svu svoju energiju u ovo', zaključio je Emelianenko kojem je sinoćnji ulazak u Bellatorov kavez bio 42. profesionalni nastup.

Naravno, ova Emelianenkova izjava može biti privlačna i našem Mirku Filipoviću Cro-Copu jer unazad nekoliko tjedana često puta se spominjala opcija da upravo ova dva borca, nakon 12 godina i pobjede Rusa, opet uđu u ring.