Novi izazovi

Počinje emitiranje Une TV: Otkriveni su novi detalji programa, a poznato je i koju će emisiju voditi Ivana Paradžiković

21.12.2021 u 21:55

Bionic
Reading

Najava kako u Hrvatsku stiže Una TV izazvala je poprilično zanimanje javnosti. Jedinstven koncept regionalne televizije donosi raznolik sadržaj te brojna poznata imena koja će se naći u ulogama voditelja. Ususret početku emitiranja otkriveni su neki novi detalji programa, kao i emisija koju će voditi Ivana Paradžiković

Otkako je napustila Novu TV i emisiju 'Provjereno' dosta se nagađalo o novim poslovnim angažmanima omiljene televizijske voditeljice Ivane Paradžiković. Nedavno je potvrđeno kako dolazi na Unu TV, a sada je poznat i kako će se nova emisija koju će voditi zvati 'Lice pravde'.

'Toliko je tema još za istražiti, a (t)ko to može bolje od nje i njenog/njezinog tima. Hrvatsku je već digla na noge svojim saznanjima, a vreme/vrijeme je da i ostali gledaoci/gledatelji u regionu/regiji upoznaju Ivanu Paradžiković. Dokumentarno-istraživačka emisija Lice pravde uskoro na UNA televiziji,' najavljeno je na službenoj Facebook stranici.

Na Uni TV gledat ćemo i Harisa Đžinovića i to u emisiji o kuhanju. 'Kad on zapeva ili zapjeva, čuje se svuda u bivšoj Jugi. A kako izgleda kada zakuva/zakuha mnoga jela, i to u društvu svojih prijatelja, popularnih imena iz sveta/svijeta sporta, muzike, televizije i glume, saznajte u kulinarskom showu Muštuluk s Harisom Džinovićem. Uskoro na UNA televiziji,' najavili su s Une na društvenim mrežama

Osim njih, glumac Andrija Kuzmanović svakog će utorka u 21 sat voditi kviz 'Pogodi mi novine', a svakodnevno će se emitirat zabavni šou 'Una, due, tre'.

Kako najavljuju s Une TV, gledatelje očekuje jedinstven koncept regionalne televizije - sjajan program, vrhunski produkcijski standardi i najveće zvijezde. Program će se stvarati u četiri virtualna studija u Zagrebu, Beogradu, Banjoj Luci i Sarajevu, a za potrebe snimanja izuzetno zahtjevnih show programa Una ima i dva velika studija u Zagrebu i Beogradu.

  • +3
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

U prvoj fazi emitiranja svako kućanstvo u Hrvatskoj od utorka 21. prosinca program Una televizije moći će pratiti putem specijalno kreiranih smart TV aplikacija (Samsung, LG, AndroidTV, Amazon Fire TV, HbbTV) koje mogu instalirati na svojim TV uređajima.

Osim spomenutih, brojne druge regionalne glazbene i glumačke zvijezde i poznata televizijska lica također su dio raznolikog i prvoklasnog programa: Sementa Rajhard, Lana Gašparac, Josip Šarić, Frano Ridjan, Maja Bajamić, Stefan Bundalo, Dejana Rosuljaš također su bitan dio Unine postave.