Regionalna televizija

Doznali smo za još jedan prelazak na UNU TV: Uzdanica sportskog programa Ana Strizić odlazi s RTL-a

27.10.2021 u 17:25

Bionic
Reading

Već dulje vrijeme naveliko se govori o novom velikom projektu medijskog menadžera Dejana Jocića, koji iza sebe ima niz projekata u Srbiji i Europi. Riječ je o novoj regionalnoj televiziji 'UNA TV' čije bi emitiranje trebalo početi do kraja ove godine. Ubrzo su u javnost su dospjeli i detalji o poznatim licima koje ćemo pratiti na novoj televiziji. Među njima je i dugogodišnja novinarka Ana Strizić

Nakon što je potvrđeno da na Una TV prelaze Ivana Paradžiković, donedavna zvijezda Nove TV i emisije 'Provjereno', te Josip Šarić, kojeg su gledatelji mogli pratiti na HTV-u, Al Jazeeri Balkan i RTL-u, voditelj Frano Ridjan koji odlazi s Nove TV, mlada zagrebačka novinarka Matea Dominiković, čija su javljanja uživo gledatelji mogli pratiti na N1 televiziji te Daniel Delale koji će na novoj televiziji urednik zabavnog programa, timu se priključuje i iskusna novinarka sportskog programa RTL-a, Ana Strizić.

'Nakon 12 predivnih godina koje sam provela na RTL-u i stekla puno prijatelja došlo je vrijeme za promjene i nove izazove kojima se jako veselim. Za sada se još uvijek pripremamo za početak emitiranja. Ne znamo kad će to biti ali svi se nadamo čim prije. I dalje ću raditi u sportskoj redakciji. Vodit ću sport iz zagrebačkog studija i biti na terenu. Veselim se i jednoj i drugoj ulozi kao i suradnji s kolegama iz regije. U fokusu će nam biti zanimljive sportske priče i događaji iz cijele regije. Iskreno, već sam se neko vrijeme nadala promjeni tako da me poziv čelnih ljudi s Une TV ugodno iznenadio i jedva čekam početak emitiranja. Nadam se da će nas i gledatelji podržati', rekla je Ana Strizić za tportal.

Podsjetimo, voditeljica i reporterka sportskih vijesti 'RTL-a Danas' iskustvo je najprije stekla radeći pet godina na Kanalu Ri, gdje je vodila sve, od glazbenih do zabavnih i emisija iz kulture. Ana je svoju karijeru nastavila u dopisništvu RTL Televizije u Rijeci, a nakon što je prošla audiciju za voditeljicu sporta (na poziv kolege Nine Štambuka), svoju karijeru nastavila je u Zagrebu. U malom prstu drži gotovo sve sportove.

  • +3
Ana Strizić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL