zanimljiva ideja

Plesni mentor Viktorije Rađe zaplesao pred policijom i gradskom čistoćom na praznom zagrebačkom trgu

11.05.2020 u 12:40

Bionic
Reading

Šarmantni plesač Marko Mrkić koji je u showu 'Ples sa zvijezdama' mentorirao bivšoj Miss Dalmacije Viktoriji Đonlić Rađa sa svojom djevojkom Anteom Franjić pleše na praznim zagrebačkim ulicama i oduševljava pratitelje

Marka Markića šira javnost je upoznala kroz devetu sezonu u popularnom showu 'Ples sa zvijezdama' te kroz vođenje 'IN Magazina' Nove TV. Na Instagramu je pokazao kako je sa svojom djevojkom Anteom Franjić plesalo na raznim lokacijama u centru kišom opranog Zagreba, od Trga bana Jelačića do Glavnog kolodvora. Kako je objasnio u poruci jednog od objavljenih videa, na taj su način htjeli odati počast Zagrebu.

⁣'Bio je neki kamion pored kipa bana i nikako da uhvatimo ovaj najljepši kadar. Kako ono kažu 'ne pleše lijep nego uporan' - nakon tjedan dana uhvatili smo ga i zaplesali. Cha cha cha, pred policijom, gradskom čistoćom i jednim slučajnim prolaznikom u pola 2 ujutro', opisao je zadnji video.

'Naše večernje šetnje centrom grada više izgledaju kao plesni nastup, ili tipa dva lopova koja u pola 1 traže najljepše kadrove kako bi oplesali Zagreb', poručio je Marko Mrkić. Sudeći po komentarima pratitelju su oduševljeni idejom mladog para. Inače Koprivničanka Antea radi kao copywriter u jednoj reklamnoj agenciji, a Marko ima svoju plesnu školu Lijeva&Desna.