PROMJENA U IN MAGAZINU

Plesni partner Viktorije Đonlić Rađa postaje televizijski voditelj

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Nova sezona lifestyle magazina bit će osvježena novim rubrikama i nekim novim licima. U popularni 'IN Magazin' stižu Marko Mrkić plesač kojeg je publika upoznala u zabavnom showu 'Ples sa zvijezdama te model Iris Cekuš. Par će emisiju voditi petkom, dok će u ostalim danima u voditeljskim ulogama gledatelji i dalje pratiti Renatu Končić Mineu ili Miu Kovačić

Prvu emisiju Marko i Iris vodit će 8. studenog. 'Iako sam mislio da će mi vođenje plesne škole i tečajeva biti jedina ljubav, voditeljski posao na Novoj TV mi se čini kao nešto što bi opasno moglo konkurirati. Poslovi su vrlo slični, uglavnom ja nešto brbljam, ali na telki me bar možete stišati, a to je privilegija koju moji učenici nemaju', izjavio je Marko Mrkić koji je u 'Plesu sa zvijezdama' briljirao sa Viktorijom Đonlić Rađa.

tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Uz Marka Markića vodite će i Iris Cerkuš koja je nakon 15 godina u modelingu dobila sam priliku probati nešto novo.

'Moj posao modela s internacionalnom karijerom ću i dalje obavljati, i dalje putujem skoro svaki tjedan, ali sigurna sam da ću s dobrom ekipom koju imam na Novoj TV uspješno uskladiti svoj dosta gust raspored', izjavila je Iris.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Emisija koja neprekidno ide više od deset godina od ove godine osim osvježenja u vidu spomenutog voditeljskog para donosi u pogledu novih rubrika kao i novih sezona već omiljenih.

Pod uredničkom palicom glavne i dnevne urednice Ivane Mandić i Svjetlane Matić novinari IN magazina Ana Vela, Ivana Nanut, Dijana Kardum, Aleksandra Keresman, Sanja Kuzmanović, Bojan Kosijer, Lana Samaržija, Maja Perica, Jelena Prpoš, Julija Bačić Barać, Davor Garić, Hrvoje Krolo, Anja Beneta, Paola Valić Bekić svakodnevno donose intervjue s brojnim zvijezdama domaće i svjetske showbiz scene, izvještavaju s raznih događanja, donose priloge iz gastro svijeta i ostalih lifestyle tema, a gledatelji nerijetko imaju priliku otputovati i u neke najskrivenije kutke svijeta.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!