NERAZDVOJNI SU

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić ponovo zajedno: Pohvalili se atraktivnim fotografijama

02.12.2019 u 10:19

Bionic
Reading

Nekadašnja pjevačica i njezin mentor u finalu showa 'Ples sa zvijezdama' nisu izborili pobjedu, ali zahvaljujući toj emisiji postali su prijatelji za cijeli život. Tako su Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić protekli vikend proveli u Splitu

Viktorija Đonlić Rađa pohvalila se na Instagramu kako su otvorili Advent u njezinom rodnom gradu, kad je ponovo zaplesala sa svojim partnerom iz showa 'Ples sa zvijezdama'. 'Jako smo se dobro proveli, najeli i zabavili, a malo i plesali. Hvala mojim Splićanima', poručila je Viktorija.

I Marko Mrkić, kojeg gledatelji trenutno mogu gledati u voditeljskoj ulozi u 'In Magazinu' Nove TV, podijelio je više fotografija te napisao da im je bilo zabavno i da ne bi imali ništa protiv toga da on i Viktorija zatvore Advent.

U Splitu se Viktorija među ostalim družila s Anom Gruicom Uglešić, Petrom Matelić i Marijanom Batelić pa joj tulumarenja u svom gradu očito nedostaju. Prije godinu dana sa suprugom Dinom i djecom preselila se u Zagreb.

'Moram priznati da sam prvih mjesec dana bila slomljena, ali onda se sve posložilo. Obožavam biti u Zagrebu, živjela sam tu, kao i u Ateni i Zadru. Volim sva ta tri grada. Split mi, naravno, nedostaje, kome ne bi? Ali nije na kraju svijeta! Dom je tamo gdje je moja obitelj, bili mi u Zimbabveu ili bilo gdje drugdje na svijetu. Zagreb je prekrasan grad', izjavila je ranije za tportal.