PREPUNA EMOCIJA

Petra Nižetić objavila prvu fotografiju sina i otkrila njegovo ime

24.05.2019 u 09:33

Bionic
Reading

Da je Petra Nižetić u Americi rodila svoje prvo dijete, otkrila je putem svog Instagram profila njezina najbolja prijateljica i kuma, voditeljica Marijana Batinić. Novopečena majka jutros je objavila i prvu fotografiju svog sina, a čestitke pristižu iz cijelog svijeta

'Rodila se ljubav! Postala sam tetka!' Napisala je jučer na svom Instagram profilu voditeljica Marijana Batinić i svojim prijateljima, ali i obožavateljima otkrila kako je njezina najbolja prijateljica Petra Nižetić Mastelić, u dalekoj Kaliforniji rodila svoje prvo dijete.

Jutro, nakon što se oporavila od poroda i 'bolje upoznala' s novim članom njihove malene obitelji, i novopečena majka Petra Nižetić Mastelić objavila je crno-bijelu fotografiju, na kojoj je u prvom planu malena ruka njezinog sina, dok bezbrižno spava na njezinim grudima.

'Buditi se iz ovog sna ne želim nikada. Hvala višim autoritetima na najdivnijem daru. Voljet ćemo te i čuvati mali čovječe Jozo', napisala je Petra ispod fotografije i otkrila ime koje su ona i njezin suprug Frano Mastelić dali svom nasljedniku.

Čestitke ispod fotografije nižu se iz minute u minutu, a posebno oduševljenje izazvalo je upravo ime, koje se sve rijeđe daje djeci.

  • +8
Petra Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX