VESELJE U OBITELJI

Stigao sinčić: Petra Nižetić Mastelić prvi puta postala mama

23.05.2019 u 16:28

Bionic
Reading

Simpatična voditeljica Petra Nižetić Mastelić (38) prvi je puta postala mama. Ona i suprug Frano, bivši košarkaš, postali su ponosni roditelji dječačića koji se rodio u San Franciscu

Petra je početkom tjedna dobila sinčića, a maleni i mama se odlično osjećaju, objavila je Gloria.hr.

Voditeljica i modna blogerica u braku je s bivšim košarkašem Franom Mastelićem (37) s kojim posljednje tri godine živi u San Franciscu.

  • +8
Petra Nižetić Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

'Kada sam došla u Ameriku počela sam čuvati djevojčicu Parker Rose koja je dodatno potpirila moje majčinske nagone. Nadamo se da ćemo uskoro postati roditelji i tome se neizmjerno veselimo', izjavila je Petra prošle godine kojoj se velika želja i ostvarila. Sretnu vijest Petra je skrivala od medija, a tek je od ožujka obožavatelje počela 'častiti 'fotografijama trudničkog trbuščića.

Petrin godinu suprug Frano, bivši košarkaš rodom iz Sinja, nakon sportske karijere u San Franciscu je pokrenuo vlastitu građevinsku tvrtku koja uspješno posluje, a zadnjih godina u poslu mu pomaže i Petra.

Inače, Petra i Frano prije tri godine su u SAD-u ozakonili svoju vezu koju su započeli godinu dana ranije na Visu, a prošloga lipnja, par se odlučio i crkveno vjenčati u Splitu.