više nije tajna

Petar Grašo otkrio spol druge bebe koju on i Hana čekaju ovog ljeta

13.06.2024 u 19:21

Bionic
Reading

Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić čari roditeljstva ove će godine osjetiti po drugi put. A ponosni tata Petar Grašo sada je otkrio i spol bebe koja stiže ovog ljeta

Nakon što su krajem travnja javno potvrdili da očekuju drugo dijete, bračni par Petar Grašo i Hana Huljić Grašo ne kriju sreću. Prije nepune dvije godine rodila se njihova djevojčica Alba koja će u srpnju proslaviti drugi rođendan postat će velika sestra i to malenom dječaku.

Naime, Petar Grašo je za IN Magazin otkrio da im ovog ljeta stiže dječak. A otkrio je i kako se osjeća njegova trudna supruga Hana. 'Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok!,' rekao je.

Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

Grašo je otkrio i kako uživa u svakom trenutku s malenom Albom. 'Toliko uživam u svakom trenutku s njom, znam da će brzo narasti i možda sad jedva čekam da naraste, ali kad naraste bit će mi žao.' A Albu opisuje kao predivnu, veselu djevojčicu koja je radoznala, svojeglava i jako puno pjeva. Tako da je Hana nedavno Albino pjevanje i dodala u svoju novu pjesmu 'Palačinke'.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Inače, kći Tončija i Vjekoslave Huljić u srpnju 2022. godine rodila je Albu, no njezin suprug Petar Grašo nije prisustvovao porodu jer se malena 'požurila', no Grašina druga prilika da iskusi čari rađaone dogodit će se već kroz nekoliko mjeseci, a prije toga još im preostaje jedan zadatak – odabrati ime dječaku.

'Ja sam sretan čovjek što sam okružen ljudima koje volim i ljudima koji me vole. I kad se obitelj zapravo širi, onda možeš stvarno biti zahvalan gore nekome što to hendla kako treba,' zaključuje Grašo.