pjeva prije 2. rođendana

Hana Huljić sve je oduševila ovim potezom; malena Alba zvijezda je nove pjesme

10.06.2024 u 18:41

Bionic
Reading

Hana Huljić za vrijeme druge trudnoće posvetila se pisanju pjesmica i uspavanki za djecu, a sada je i malenoj Albi dala priliku da zapjeva

Kantautorica Hana Huljić objavila je novu dječju pjesmu naziva 'Palačinke' na kojoj se čuje glas njene i Grašine kćerkice Albe.

Hana je pjesmu objavila na svojem Instagram profilu, na kojem uz svoj YouTube kanal redovito postavlja autorske dječje pjesmice i uspavanke.

Malena Alba tako je imala prilike 'nastupiti' u pjesmi i prije drugog rođendana (slavi U srpnju), a čini se da već ima i poveći broj obožavatelja, koji su oduševljeno komentirali ovaj uradak.

Među njima su i neka poznata lica domaće scene, poput Jelene Rozge, Andree Andrassy i Mije Dimšić, koje su emotikonima srca davale do znanja koliko su oduševljene novom Haninom pjesmom posvećenom djeci (i odraslima!) omiljenim - palačinkama.

Ova pjesma nastala je za vrijeme Hanine druge trudnoće, a više o tome kako se s njome nosi nedavno je otkrio njen suprug Petar Grašo.

Hana Huljić i Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel/PIXSELL

'Kako je Hana? Kao svaka trudnica. Jedan dan joj se jedu kroasani, drugi dan ne voli kroasane. Onda joj jedan dan super miriše moj parfem, drugi dan joj je grozan. To valjda tako treba biti, to je ok (smijeh)', kazao je Grašo u novom razgovoru za In Magazin, ne krijući sreću zbog dolaska prinove.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Kad se obitelj zapravo širi, još uvijek se ne sužava nego se širi, onda možeš stvarno biti zahvalan gore nekome što to hendla kako treba', zaključuje.