NA VALU DOBRIH EMOCIJA

Petar Grašo napravio spektakl u pulskoj Areni, ali i izazvao ogromne gužve u gradu

13.08.2022 u 16:31

Bionic
Reading

Petar Grašo održao je spektakularan koncert u dupkom punoj pulskoj Areni. Uoči koncerta rijeke ljudi slijevale su se prema amfiteatru, dok je centar Pule bio potpuno blokiran. Koncert je i kasnio 20 minuta zbog dugog reda na samom ulazu

Grašini obožavatelji pohrlili su iz svih dijelova regije. Tako su se mogli vidjeli transparenti fanova i iz Slovenije ali i iz Splita.

'Pulska arena uistinu ima posebnu čar i velika je privilegija što sam taj val dobrih emocija pod vedrim nebom mogao doživjeti opet. Posebno me raduje što sam u publici mogao vidjeti tri generacije koje su zajedno pjevale u glas svaku pjesmu', rekao je Grašo nakon koncerta.

  • +6
Petar Grašo u pulskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: Elvis Malagić

Grašini megahitovi redali su se jedan za drugim dok je najveći delirij izazvala je pjesma ‘Moje Zlato’, i ‘Ako te pitaju’ te naravno ‘Fritula’ koja je s vriskom dočekana od najmlađeg dijela publike kojih je također bilo u velikom broju.

Koncert je nastavak velike turneje nakon rasprodanih arena u Zagrebu, Splitu, Ljubljani, Skoplju, te brojnim koncerata ljetne turneje. Nastupom u pulskom amfiteatru Grašo je još jednom potvrdio status vodećeg glazbenika u regiji.