(PRE)NAPORAN TEMPO

Doznali smo pravo stanje Petra Graše: 'Nema govora ni o kakvim hospitalizacijama'

02.08.2022 u 10:26

Bionic
Reading

Biti novopečeni otac i jedan od najpopularnijih pjevača u regiji - osim lijepih, ima to i lošijih strana. Na sreću, prolaznih. Naime koncertni ritam u kombinaciji s visokim temperaturama i obavezama oko kćeri Albe rezultirao je time da je pjevaču pao imunitet pa je primio dozu vitamina, što glazbenici često znaju uzimati uoči svojih nastupa

Kako smo saznali od njegove PR menadžerice Martine Podgorski, 'nema govora ni o kakvim hospitalizacijama, injekcijama i za zdravlje opasnom stanju'. 'Petar je dobro, nastupao je tu večer i sljedeću i onu nakon nje', rekla je za tportal.

Na pitanje kako su Hana Huljić i njihovo prvo dijete, djevojčica Alba, kratko je poručila da je 's njima sve u redu'. Podsjetimo, najmlađa članica glazbene obitelji Huljić trebala je roditi 23. srpnja, no beba je stigla ranije i to carskim rezom. Hana je u jutarnjim satima osjetila trudove, rodila je u poslijepodnevnim satima, a krajem srpnja izašla je iz splitskog rodilišta.

Inače, pjevač je nedavno nastupio na Fusion festivalu u Splitu, a okupljene novinare iznenadio je izjavom prije nego što su mu uopće stigli postaviti bilo koje pitanje. 'Da vas preduhitrim s pitanjem, sve je dobro, svi smo sretni, živi i zdravi', poručio je tada.

  • +3
Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX