SVE JE U REDU

Zbog pada imuniteta završio na infuziji: Petar Grašo javio se iz neobičnog okruženja i pokazao da nema razloga za brigu

03.08.2022 u 08:55

Bionic
Reading

Jučer su svi hrvatski mediji prenijeli vijest kako je Petar Grašo, zbog pada imuniteta, završio u bolnici gdje je intravenozno primio vitamine, a njegova PR menadžerica Martina Podgorski odmah je jasno dala do znanja da je pjevač dobro. Njezine riječi u najnovijem je videu, objavljenom na Instagramu, potvrdio i sam Grašo

Kako je jučer za tportal odmah potvrdila PR menadžerica Martina Podgorski, sa splitskim pjevačem sve je u najboljem redu i 'nema govora ni o kakvim hospitalizacijama, injekcijama i za zdravlje opasnom stanju'.

'Petar je dobro, nastupao je tu večer i sljedeću i onu nakon nje', rekla je za tportal nakon što se počelo šuškati da je Grašo završio u bolnici. No, doza vitamina, kakvu je intravenozno primio Grašo, nije neuobičajena za glazbenike, koji ih često znaju uzimati prije svojih nastupa.

A Graši se u posljednje vrijeme 'skupilo sve' - mnogobrojni koncerti diljem zemlje u kombinaciji s visokim temperaturama zraka, ali i rođenje kćerkice Albe, rezultiralo je padom imuniteta.

Na sreću, sve je prošlo u najboljem redu, a Grašo se sada oglasio i na svom Instagram profilu i to videom kojeg je snimio u košarkaškoj dvorani. Poznato je da je splitski pjevač u mladosti igrao košarku, a i danas mu je to omiljeni hobi i najbolji način da ostane u formi.

  • +3
Petar Grašo Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic / CROPIX

A nakon što je zabio koš, približio se kameri i najavio nove koncerte, ne zaboravivši pritom smiriti obožavatelje riječima: 'Kao što vidite nema infuzije, nema bolnice, bolji sam no ikad!'