ide na bolje

Pamela Ramljak otkrila detalje svoje borbe protiv koronavirusa: 'Napokon nemam temperaturu. 12 dana covida, svi su dobili'

27.09.2021 u 18:11

Bionic
Reading

Pjevačica i bivša članica sastava Femminem, Pamela Ramljak, posljednjih 12 dana provodi kod kuće opravljajući se od zaraze koronavirusom, a kako su ona i njezina obitelj podnijeli bolest otkrila je na svom Instagram profilu

'Napokon nemam temperaturu... 12 dana covida. Nadam se polako u normalu. Svi su dobili, a ova djevojčica jedina nije imala simptome. Bože, hvala ti. Pozdrav od nas...,' napisala je Pamela uz najnovije objavljenu fotografiju na svom Instagram profilu. Na fotografija pjevačica pozira ležeći na krevetu u lijepo uređenoj spavaćoj sobi te na prsima drži kćerkicu Mariu.

Pamelina objava brzo je privukla veliki broj obožavatelja i prijatelja, a mnoge je zanimalo kako se s koronavirusom nosio i njezin sin Antun. 'Dobro. Djeca to super podnose. Malo temperatura i šmrkav nos,' napisala je Pamela u komentaru, a mnogi su joj poslali poruke podrške poput 'samo hrabro' i 'čuvajte se i mazite'.

Pamela je u ožujku ove godine otvorila dušu na Instagramu te objavila poduži post u kojem je priznala kako joj je sve teže nositi se s epidemijom i svime što ona nosi. Ne znam kako se vi osjećate ali ja ponekad želim samo vrištati.. Do kad ova neizvjesnost, 'nenormalno novo' i strah od druženja, grljenja od ljudskosti? Prošlo je više od godinu dana, a mi kao da smo na početku. Izgledan je novi lock down, I najradije bi otišla malo do psihića, ali i njemu je pun k. covida,' napisala je Pamela.

  • +6
Pamela Ramljak Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Zaboravila sam osjećaj pjevanja ljudima, ne rukujemo se pri upoznavanju, mame odvlače djecu na igralištu...ni psa tuđeg ne možes više podragati. Jel ovo svijet u kojem će naša djeca odrasti, toga me najviše strah. Neki dan me Antun pitao zašto svi nose maske kad smo u trgovini. Ne želim opterećivati tu malu glavicu istinom, i iskreno se nadam da neće on objašnjavati seki istu stvar za par godina', dodala je tada Pamela Ramljak.