neraskidivo prijateljstvo

Mirna Maras Batinić i Pamela Ramljak uživaju u zajedničkim trenucima: 'Spojila su nas djeca i muževi'

01.02.2021 u 12:40

Bionic
Reading

Poznata pjevačica i popularna voditeljica druže se već neko vrijeme. Često ih se može vidjeti u zajedničkim šetnjama s klincima, uz nezaobilaznu čašicu razgovora, a vole skupa pozirati za fotografije koje pokazju svojim pratiteljima

'Da nije naše dječice tko zna bi li se nas dvije ikad spojile i zato, hvala im na tome', opisala je najnovije zajedničke scene iz njihovog života Mirna Maras Batinić. Na fotografijama sjedi s Pamelom Ramljak na istoj fotelji zadovoljno se smijući i grleći. Istu je fotografiju objavila i pjevačica na svom Instagram profilu te se zahvalila djeci ali i muževima koji su ih spojili.

Pjevačicu i voditeljicu se u zajedničkim izlascima moglo vidjeti i na javnim događanjima, no ipak najviše uživaju u druženju sa svojom djecom. Ranije im se znala pridružiti i bivša voditeljica Lana Banely sa svojom djevojčicom Naomi.

Podsjećamo, Pamela je svog Antuna rodila 2017. u siječnju, a Mirna je svoju Meri na svijet donijela samo dva mjeseca kasnije, ali i prije trudnoće su se na društvenim mrežama znale častiti komplimentima. Pjevačica je u kolovozu prošle godine rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj je dala tradicionalno ime Maria.

  • +3
Pamela Ramljak Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX