dosta joj je

Pamela Ramljak se požalila: 'Najradije bih otišla psihiću'

20.03.2021 u 12:55

Bionic
Reading

Glavno obilježje pandemije koronavirusa je neizvjesnost koja je već neko vrijeme naša uobičajena okolnost, a s njom se svatko pokušava nositi na jedinstven način. Bivša članica sastava Femminem priznala je da joj je takvo stanje postalo neizdrživo

'Ne znam kako se vi osjećate ali ja ponekad želim samo vrištati.. Do kad ova neizvjesnost, 'nenormalno novo' i strah od druženja, grljenja od ljudskosti? Prošlo je više od godinu dana, a mi kao da smo na početku. Izgledan je novi lock down, I najradije bi otišla malo do psihića, ali i njemu je pun k. covida', napisala je Pamela Ramljak.

  • +3
Pamela Ramljak Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic/PIXSELL

'Zaboravila sam osjećaj pjevanja ljudima, ne rukujemo se pri upoznavanju, mame odvlače djecu na igralištu...ni psa tuđeg ne možes više podragati. Jel ovo svijet u kojem će naša djeca odrasti, toga me najviše strah. Neki dan me Antun pitao zašto svi nose maske kad smo u trgovini. Ne želim opterećivati tu malu glavicu istinom, i iskreno se nadam da neće on objašnjavati seki istu stvar za par godina', piše u nastavku objave pjevačica.

'Ne mogu se oteti dojmu da nista prirodno nema u njegovom nastanku, jer ako griješim prirodi smo dosadili i to je još gore. Kako se vi nosite sa svim?', na kraju je napisala Pamela. Mnogi su joj napisali kakva je situacija u njihovom slučaju. Podsjetimo, Pamela je potkraj prošle godine suprugu Mladenu Salajsteru rodila drugo dijete, kćer Mariu. Njihov Sin Antun uskoro će proslaviti četvrti rođendan.