PRIRODNI IZGLED

Pamela Anderson otkrila zašto se na pariškom Tjednu mode pojavila bez šminke

06.10.2023 u 13:47

Bionic
Reading

Čini se kako bi nakon Pamele Anderson i njezinih pojavljivanja bez šminke na važnim događajima, osobito modnim, moglo pokrenuti pravu lavinu među njezinim slavnim kolegicama, koje su, tijekom pandemije koronavirusa, već 'popustile' i prestale prikrivati sijede

Je li nakon sijeda, koje holivudske ljepotice više ne skrivaju, već ih ponosno ističu, novi trend koji će zavladati svijetom bogatih i slavnih pojavljivanje na društvenim događanjima bez šminke? Ako je suditi po Pameli Anderson, koja posljednjih mjeseci fura imidž prirodne ljepote, lako je moguće.

56-godišnja glumica otkrila je tijekom razgovora za francusko izdanje Voguea kako joj je oslobađanje od konvencionalnih standarda ljepote povećalo samopouzdanje i to nakon što je završila na svim naslovnicama zbog odluke da prestane nositi šminku u javnosti.

Pamela Anderson priprema za reviju Vivienne Westwood Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Kada sam dolazila na pariški Tjedan mode, nisam ni pomislila da neću nositi nikakvu šminku. Jednostavno mi je ta ideja došla dok sam isprobavala svu tu prekrasnu odjeću i tada sam pomislila: 'Ne želim se natjecati s ovom odjećom. Nemam namjere biti najljepša žena u prostoriji'', priznala je Pamela Anderson prisjetivši se trenutka kada se spremala za odlazak na reviju Vivienne Westwood.

Za nju je to na kraju bilo neponovljivo iskustvo, nakon kojeg se osjetila 'slobodnom'. 'Bilo je to za mene pravo olakšanje', dodala je jedna od najpoznatijih plavuša rekavši kako sada više ne provodi sate pred ogledalom šminkajući se ili frizirajući.

Pamela Anderson u modnoj kampanji brenda Aritzia Izvor: Profimedia / Autor: Courtesy of Aritzia/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

'Sada je skoro podne, a revija počinje u jedan. Pustila sam kosu da mi se prirodno osuši i stavila sam tek hidratantnu kremu. Ako svi jurimo za mladošću ili svi jurimo za svojom predodžbom o tome što je ljepota u modnim časopisima, onda ćemo svi biti razočarani ili pomalo tužni', govori u videu kojeg su snimili novinari francuskog Voguea.

Kako je rekla, sada je napokon prihvatila svoju prirodnu ljepotu i trudi se biti uzor drugim ženama, kako bi i one prigrlile svoju prirodnu ljepotu u bilo kojoj dobi.

Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Mislim da sam sada najsretnija u svojoj koži. Važno je ono što se nalazi ispod odjeće, a mislim da ljepota uistinu dolazi iznutra. Znam da zvuči kao kliše, no ja to volim.'

A ono što je otkrila je ne samo da više ne koristi usluge frizera i vizažista prije važnih događanja, već je postala i sama sebi stilist.