BEZ ŠMINKE U PARIZU

Jamie Lee Curtis o Pameli Anderson: 'Impresionirana sam ovim činom njezine hrabrosti'

05.10.2023 u 13:26

Bionic
Reading

Nakon što se na pariškom Fashion Weeku 56-godišnja Pamela Anderson pojavila bez trunka šminke, njezina kolegica, 64-godišnja glumica Jamie Lee Curtis (64) na njezin je račun uputila brojne pohvale

U doba kada su raznorazni filteri na mobitelima, ali i estetski zahvati u stvarnom životu postali dio naše svakodnevice, zbog kojih zapravo i ne znamo kako pojedinci zaista izgledaju, Pamela Anderson napravila je potez vrijedan divljenja.

Ruku na srce, na svom je licu napravila pregršt estetskih zahvata, no njezina odluka da u Pariz, na tamošnji Tjedan mode stigne bez trunke šminke na svom licu, i tako sjedi u prvim redovima revija najpoznatijih dizajnera, 56-godišnja je uistinu napravila korak koji bi mogao potaknuti i druge da krenu njezinim putem.

A da je zvijezda 'Baywatcha' napravila uistinu iznenađujuću stvar potvrdila je, ali i nahvalila njezina 64-godišnja glumačka kolegica, legendarna Jamie Lee Curtis, koja je na svom Instagram profilu napisala hvalu ovoj poznatoj plavuši.

Jamie Lee Curtis oduševio je njezin čin hrabrosti, ali i buntovništva, nazivajući je predvodnicom revolucije prirodne ljepote.

Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: Aissaoui Nacer / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Pamela Anderson stigla je na Tjedan mode, na kojem se uvijek puno očekuje od žena, i zauzela svoje mjesto u publici bez ikakve šminke na svom licu. Toliko sam impresionirana, ali i potresena ovim činom njezine hrabrosti i pobune.'

Zvijezda kultne serije 'Baywatch'

Kosi dvorište, šiša živicu: Pamela Anderson u novoj modnoj kampanji

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, Pamela Anderson prvo se pojavila na reviji Isabel Marant, održanoj u Place Colette u Parizu prošlog četvrtka u pripijenoj haljini boje limete koja je tako laskala njezinoj vitkoj figuri. No, umjesto o njezinom izgledu u 57. godini života, javnost je više raspravljala o tome što se pojavila bez trunke šminke na licu.

Inače, taj prirodni look Pamela Anderson isfurava posljednjih mjeseci, želeći, kao i uvijek, biti drugačija od drugih.