Vijest je tajila

Pale su zaruke Dilette Leotte: 'Čekala sam nekoliko mjeseci... Najsretnija sam žena na svijetu'

01.02.2024 u 09:45

Bionic
Reading

Atraktivna sportska novinarka iznenadila je infomacijom da se zaručila za njemačkog nogometnog vratara Lorisa Kariusa, s kojim je prije nekoliko mjeseci dobila prvo dijete

Talijanska sportska novinarka informaciju o tom važnom činu u svom životu tajila je nekoliko mjesec da ne bi zasjenila najvažniji događaj - dolazak djevojčice kojoj su ona i Loris Karius dali ime Aria. No došlo je vrijeme da ponosno podijeli fotografije sa zaruka s ostatkom svijeta.

'Čekala sam nekoliko mjeseci da vam kažem jer smo Loris i ja htjeli što više doživjeti emocije Arijinog rođenja, ali sada smo spremni posvetiti se našem novom velikom cilju zajedno, kao obitelj', napisala je Diletta Leotta na Instagramu. U nastavku je dodala:

'Znate onu rečenicu: 'Kad si sretan, obrati pažnju na to.' Na ovim fotografijama bila sam najsretnija žena na svijetu, uz Lorisa i uz Ariju koja je dolazila. Na fotografijama se mogu vidjeti prizori s prosidbe i na kojima ponosno pokazuje zaručnički prsten.

slatko iščekivanje

Trudna Diletta i Loris Karius uživaju na Ibizi, a pokazali su i nježnu stranu

Pogledaj galeriju

Podsjetimo, u kolovozu prošle godine objavila da je rodila kćer. Par je ljubavnu vezu potvrdio početkom 2023. na proslavi Nove godine, a već nekoliko tjedana kasnije krenula su prva nagađanja o trudnoći. Novinarka je ranije bila u vezi s turskim glumcem Canom Yamanom.