OPET PRED KAMERAMA

Diletta Leotta u društvu s našim nogometašem, svi pričaju o njegovom pogledu

15.11.2023 u 21:11

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih sportskih novinarki vratila se na 'teren' samo tri mjeseca otkako je na svijet donijela kćerkicu Ariju. Bila je posebna gošća na ogledu La Lige između Seville i Betisa, a nakon derbija razgovarala je s igračem Seville i bivšim Vatrenim

Utakmica je završila 1:1, a gol za domaćine s 25 metara zabio je upravo Ivan Rakitić, a nakon utakmice je stao pred mikrofon talijanske novinarke.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

DAZN televizija za koju radi Diletta Leotta odlučila je da i ona bude dio velikog derbija, te je pravila društvo svojoj kolegici iz Španjolske. Nakon utakmice Talijanka je objavila nekoliko fotografija a među njima je i jedna s bivšim hrvatskim reprezentativcem, mnogima je upao u oko jedan detalj.

Naime, slavni nogometaš s osmijehom gleda u zgodnu plavušu, ali i s velikim poštovanjem, ravno u oči. Fanovi su je nagradili brojnim komplimentima, a svi pričaju o komentaru pratitelja koji je je ustvrdio: 'Ovo je najteži trenutak Rakitićeve karijere'.

  • +3
Diletta Leotta Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI

Podsjećamo, Leotta je u ljubavi s njemačkim sportašem Lorisom Kariusom, vratarom engleskog kluba Newcastle United. Prvo dijete im se rodilo Djevojčica je na svijet došla istoga dana kada i Diletta slavi 32. rođendan - 16. kolovoza. Poznata novinarka iza sebe ima vezu s turskim glumcem Canom Yamanom, a neko vrijeme mediji su je povezivali i s nogometašem Zlatanom Ibrahimovićem.