vratila se u formu

Diletta Leotta pokazuje svoju bračnu idilu: Nakon poroda izgleda fenomenalno

19.11.2023 u 20:06

Bionic
Reading

Poznata sportska novinarka kojen je rodila svoje prvo dijete prije samo tri mjeseca, već se vratila na posao, a trenutno boravi u Dubaiju s partnerom, njemačkim sportašem Lorisom Kariusom

Najpoznatija sportska novinarka zadnjih dana plijeni pažnju svojim objavama s odmora sa svojom obitelji na kojima se može vidjeti kako uživa.

Među ostalim je pokazala kako se opuštaju s prijateljima, a pokazala je i svoju fantastičnu liniju u kupaćem kostimu kraj bazena i nekoliko fotografija na kojima je sa svojom djevojčicom.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Atraktivna Talijanka također je pozirala i za vrijeme noćne šetnje u uskoj crnoj haljini s dubokim dekolteom koju je iskombinirala s blještavim salonkama i minijaturnom bijelom torbicom.

Leota redovno dobija broje komentare i pohvale na račun svog izgleda. Obožavaju je i navijači diljem svijeta. Ipak, ne tako davno, je izgleda potpuno drugačije.

Sportska novinarka redovito poriče da je imala bilo kakav estetski zahvat, a njen brat kirurg potvrdio da je imala samo jedan manji koji nije bitno utjecao na njen izgled.

  • +3
Diletta Leotta Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI