BAŠ SU SLIČNE

Sad je sve jasno: Diletta Leotta pokazala od koga je naslijedila ljepotu

02.11.2023 u 13:45

Bionic
Reading

Jedna od najpoznatijih sportskih novinarki svojom ljepotom odavno je osvojila srca brojnih navijača diljem svijeta, a svoje vjerne fanove ne prestaje častiti novim atraktivnim fotografijama

Ovog puta Diletta Leotta je objavila fotografije svoje majke Ofelije Castorine na Instagramu kako joj čestitala rođendan (koju je i ranije pokazivala tom prigodom).

'Sretan rođendan najjačoj i najslađoj mami i baki', napisala je novinarka opisujući više fotografija. Na jednoj se može vidjeti kako je Dilettina majka izgledala u mladosti. Ostale su snimljene nakon što je novinarka odrasla, a na jednoj Ofelia drži svoje unučicu u naručju. Brojni pratitelji su uočili sličnost novinarke s majkom.

Podsjetimo, malenu je Leotta rodila prije dva mjeseca i to na svoj rođendan. Inače, poznato je da njena majka živi na Siciliji. Zanimljivo je da krije godinu rođenja pa nije poznato koliko ima godina. Otkrila samo da je rođena 29. listopada, a na njenom Instagram profilu piše još da voli umjetnost i arhitekturu. Popularnost joj je narasla nakon što se otkrilo da je ona Dilettina majka.

  • +3
Diletta Leotta Izvor: EPA / Autor: ETTORE FERRARI