na svoj rođendan

Diletta Leotta i slavni nogometaš dobili kćer; evo koje su joj ime dali

17.08.2023 u 08:20

Bionic
Reading

Sportska novinarka preko društvene mreže je sa svijetom podijelila vijest da je rodila djevojčicu. Objavila je fotografije s bebom i partnerom Lorisom Kariusom

Diletta Leotta rodila je prvo dijete na 32. rođendan, a sa svojim pratiteljima već je podijelila nekoliko fotografija iz bolnice. Ona i partner Loris Karius malenoj su dali ime Aria.

'Danas sam se ponovno rodila kroz tebe. Dobro došla, Aria. Ti si najbolji dar koji smo mogli tražiti', poručila je sportska novinarka, a na fotografijama se može vidjeti kako drži bebu u naručju dok je njemački nogometaš (ujedno vratar engleskog kluba Newcastle United) ljubi u čelo. On je svoju dragu razveselio čokoladnom tortom s jednom svjećicom.

Inače, vezu s Lorisom, Leotta je potvrdila fotografijama s dočeka Nove godine. Pozirali su zagrljeni ispred zlatno-bijelih balona, a vratar joj je dao poljubac u obraz.

Novinarka je prije njega bila u vezi s turskim glumcem Canom Yamanom. Ranije ju se povezivalo s još jednim nogometašem. Kružile su tako glasine da je bila ljubavnica slavnog Zlatana Ibrahimovića.

  • +22
Diletta Leotta i Loris Karius Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia