ZANIMLJIVOST

Ovu im je naviku usadio princ Charles, a zbog nje su Harryja i Williama zadirkivali u školi

06.11.2018 u 18:00

Bionic
Reading

Za tjedan dana britanski prijestolonasljednik i službeno će proslaviti svoj 70. rođendan, a povodom toga snimljen je i dokumentarni film u kojem će se otkriti javnosti nepoznati detalji iz života princa Charlesa. O njemu su u filmu progovorili i njegovi sinovi, Harry i William

Kako bi obilježili 70. rođendan budućeg prijestolonasljednika, princa Charlesa, snimljen je i dokumentarni film, u kojem su zanimljive pojedinosti o ocu otkrili i prinčevi Harry i William. I dok su neke stvari tipične za odnos sinova i očeva, jedna zanimljivost posebno je zanimljiva.

Kako su otkrili Harry i William, od svog su oca naslijedili za neke možda i čudnu naviku, osobito kada se radi o članovima kraljevske obitelji. Naime, obojica se, baš kao i princ Charles, strastveno bore da planeta bude čista, a zbog jedne stvari drugi su ih učenici znali zadirkivati u školi.

  • +7
Princ Charles sa sinovim Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Riječ je o skupljanju papirića i ostalog sitnog otpada, koje su i Harry i William znali skupljati kada bi vidjeli na podu, a upravo tome naučio ih je njihov otac.

'Znali su me zadirkivati zbog skupljanja smeća. Nikada to nisam radio svjesno. Događalo se to kada bi šetao negdje, ako bih ugledao smeće, pokupio bi i bacio u kantu', prisjetio se princ Harry, dok se njegov stariji brat, princ William, prisjetio neobičnih obiteljskih odmora kada su bili djeca.

'Dok smo bili mlađi, dio odmora uvijek bi proveli skupljajući smeće. Za nas je to bilo nešto sasvim normalno, nešto što svatko radi. Hodali smo uokolo sa štapovima za skupljanje smeća i crnim vrećama za smeće i skupljali sve što je bilo bačeno uokolo.'

Nadajmo se da je tu naviku princ William već prenio na svoju djecu, princa Georgea i princezu Charlotte, te da će istome učiti i malenoga Louisa, kao i princ Harry svog nasljednika ili nasljednicu.