RAZMAŽEN I OPSJEDNUT

Batler princeze Diane otkrio bizarne zahtjeve princa Charlesa koji će šokirati svijet

02.11.2018 u 10:07

Bionic
Reading

Najstariji sin kraljice Elizabete, princ Charles idući je na redu za britansku krunu kada će dobiti titulu kralja. Upravo zbog toga u posljednje je vrijeme pod posebnim medijskim povećalom, a ono što svakako izaziva pažnju je i nadolazeća serija svjedočanstva posluge kraljevske palače, koji tvrde da je Charles najzahtjevniji član s neobičnim i bizarnim zahtjevima

Nova dokumentarna serija 'Služenje kraljevstva: Unutrašnjost Firme' uskoro izlazi, a oko nje se već podiže prašina zbog navoda koji će ugledati svjetlo dana. Serija navodno prikazuje pravo lice 69-godišnjeg princa Charlesa, koji kako tvrdi posluga, treba pomoć oko baš svega, a njegovi ostali zahtjevi toliko su bizarni da će šokirati javnost.

Među poslugom je Charles čak dobio podrugljivi nadimak; opsjednuti princ.

  • +2
Princ Charles s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Njegova pidžama treba biti ispeglana svako jutro nakon što se probudi, vezice od cipela svaki se put nakon nošenja vade i stavljaju pod željeznu podlogu kako bi bile ravne. Kada u kupaonici mora biti u točno određenom položaju, a temperatura vode mora biti uvijek identična', otkrio je Paul Burrell, bivši butler princeze Diane, koji je također jako dobro bio upoznat sa zahtjevima princa Charlesa.

Njegovi zahtjevi idu toliko daleko da mu posluga mora stavljati pastu za zube na četkicu i to u mjeri od točno 2,5 centimetra. Paul Burrell zbog 'opsjednutog' princa je čak morao kopati po smeću.

'Jednom prilikom nazvao me iz svog ureda i kazao da mu je pismo od kraljice slučajno upalo u koš za smeće, htio je da ga osobno dođem izvaditi iz kante u kojoj su bili samo papiri.'

Ovo nije prvi put da je osoblje progovorilo o lošim navikama kraljevskog nasljednika. I ranije se govorilo o njegovom razmaženom ponašanju. Procurilo je tada da Charles mijenja garderobu čak pet puta na dan, da na sva putovanja nosi svoju wc dasku, a na neke od primanja i zabava donosi vlastitu hranu.