NOVA OBITELJ

Princ Charles oduševljen je novom snahom, a evo čime ga je posebno osvojila

05.11.2018 u 14:56

Bionic
Reading

Iako sa svima unutar kraljevske obitelji ima sjajan odnos, Meghan Markle ipak je, nakon supruga, najbliža sa svojim svekrom, princom Charlesom. Neki od ljudi bliskih monarhiji otkrili su za strane medije što je to toliko povezalo novu članicu i budućeg engleskog kralja

Ako je suditi prema fotografijama i video zapisima koje smo imali prilike vidjeti posljednjih godinu dana, Meghan Marke izgradila je lijep odnos s obitelji svoga supruga, princa Harryja. Posebno bliska postala je s Harryjevim ocem, princom Charlesom. 70-godišnji prijestolonasljednik navodno je oduševljen novom snahom, a najviše njezinom staloženosti i hrabrosti s obzirom na obiteljsku situaciju uz koju je odrastala.

Podsjetimo, roditelji Meghan Markle; Thomas Markle i Doria Ragland rastali su se dok je ona bila dijete. Meghan je odrastala na dvije adrese te s polubratom i polusestrom. Osim majke Dorije, tijekom njezina životnog preokreta i ulaska u britansko kraljevstvo, nitko od članova vlastite obitelji nije joj pružio podršku. Naprotiv, napravili su nekoliko skandala i ocrnili je u medijima, zbog čega danas s njima nema nikakav odnos.

Na sve te provokacije i skandale, Meghan je ostala hladna i suzdržana.

Službene fotografije s vjenčanja princa Harryja i Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Alexi Lubomirski / Press Association / Pixsell

'Zato što je sam prošao medijski linč tijekom razvoda i loše odnose s bivšom suprugom, princ Charles razumije Meghan i poteškoće koje su je snašle. Zna koliko joj je sve to teško i zato se posebno zbližio s njom', rekao je jedan od izvora bliskih kraljevskoj palači za britanske medije.

'Što god osjećali iznutra, i Charles i Meghan ne dopuštaju da to vidi ostatak svijeta. Pred medijima su suzdržani i profesionalni', zaključio je isti izvor.

  • +30
Meghan Markle prvi put s kraljevskom obitelji na balkonu Buckinghamske palače Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Vrhunac njihova odnosa doživjeli smo na dan vjenčanja, kada je princ Charles pratio Meghan do oltara gdje ju je čekao princ Harry. Brižni Charles uskočio je u ovu ulogu jer je Meghanin otac navodno bio spriječen doći na vjenčanje.

Osim toga, Charles preferira Meghan i zato što ga je zbližila s mlađim sinom. Tako su primjerice proteklo ljeto nekoliko dana, vojvode od Sussexa proveli na Charlesovu imanju u Škotskoj. Njihov boravak tamo, puno je značio Charlesu, koji je u tom periodu bio sam. Njegova supruga Camilla bila je na odmoru sa svojom djecom iz prvog braka i unucima. Ljetne dane provodili su u dugim šetnjama, lovu i razgledavanju okolice. Charles je na odmor pozvao i starijeg sina Williama i njegovu obitelj, no vojvode od Cambridgea nisu mogli doći. Oni su ljetnu stanku proveli na karipskom otočju.

  • +19
Prvo pojavljivanje Meghan Markle i princa Harryja nakon vjenčanja na vrtnoj zabavi princa Charlesa Izvor: Pixsell / Autor: Dominic Lipinski/Press Association/Pixsell

Izvori bliski budućem britanskom kralju, tvrde kako je oduševljen novom snahom koja će mu uskoro podariti četvrtog po redu unuka. Smatra je jako pametnom, a zajedno vole razgovarati o umjetnosti, književnosti i povijesti.

Vojvotkinja Camilla također je razvila lijep odnos s Meghan. Kada god ima priliku, supruga princa Charlesa druži se s Meghan, a na početku joj je pružila toplu dobrodošlicu i uputila je u neke navike nove obitelji.