ZANIMLJIVA LISTA

Ovo su pjesme koje je Barack Obama najviše slušao u 2023. godini

29.12.2023 u 21:39

Bionic
Reading

Nekoliko dana do kraja 2023. godine, bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država otkrio je omiljene pjesme u protekloj godini i pritom ponovno iznenadio eklektičnim glazbenik ukusom

Obamina godišnja lista omiljenih pjesama dolazi nakon što je ranije ovog tjedna s javnosti podijelio liste omiljenih knjiga i filmova. Godine 2023. imao je točno 28 omiljenih pjesama, među kojima su se pronašle 'TQG' Karol G i Shakire, 'I Remember Everything' Zacha Bryana feat. Kacey Musgraves, 'Sprinter' Davea i Central Ceeja i 'America Has a Problem' Beyoncé i Kendricka Lamara.

Na svoj popis uključio je i singl 'Cobra' reperice Megan Thee Stallion, Tylinu 'Water', Mitskijevu 'My Love Mine All Mine' i 'On My Mama' Victorie Monét . 'Ovo su neke od mojih najdražih pjesama ove godine', napisao je na društvenim mrežama dodavši: 'Javite mi ako postoje izvođači ili pjesme koje bih trebao provjeriti'.

Odavno je poznato da je glazbeni ukus gospodina Obame raznolik, što je dokumentirano njegovim popisima pjesama u posljednjih nekoliko godina. Godine 2022. ispromovirao je glazbu izvođača kao što su Lizzo, Rosalía, Ari Lennox, Ethel Cain, Steve Lacy i Omar Apollo. Nekoliko njih — Beyoncé, Kendrick Lamar, Zach Bryan — bili su na njegovoj glazbenoj listi i 2022. godine.

  • +2
Bruce Springsteen, Barack Obama i Steven Spielberg u Barceloni Izvor: Profimedia / Autor: Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia