SRETNA OBITELJ

Ovo smo čekali: Hana Huljić objavila obiteljsku fotku s Grašom i malenom Albom

26.01.2024 u 08:34

Bionic
Reading

Na svom službenom Instagram profilu, gdje inače stavlja objave vezane uz glazbu i posao, Hana Huljić Grašo ovoga je puta napravila iznimku i objavila fotku svoje male, tročlane obitelji

Ovo se uistinu čekalo dugo, jer dobro je poznato da ni Hana Huljić, kao ni njezin suprug Petar Grašo, svoju intimu ne vole dijeliti s javnosti.

Sve vezano uz privatni život doziraju na kapaljku, stoga je mnoge začudilo što je na svom Instagram profilu pjevačica i članica glazbene obitelji Huljić, objavila fotografiju na kojoj ona i Grašo šeću sa svojom mezimicom Albom.

Malena Alba, odjevena u šareno zimsko odijelo, drži i mamu i tatu za ruku i s njima šeće po nepoznatoj lokaciji, a iako im nije pokazala lice, već su svi snimljeni s leđa, već je i to pravi odmak od svega.

Posljednjih tjedana Hana se ipak malo raspričala o svojoj kćerkici, pa je otkrila kako malena Alba, koja je očito naslijedila glazbene, obiteljske gene, pjevuši od osmog mjeseca života, zbog čega je Hana odlučila snimiti uspavanke, a u jednoj od dječjih pjesmica koristila je i Albino gugutanje.

  • +3
Hana Huljić Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

O svojoj mezimici raspričala se i nedavno za In magazin: 'Vesela je, živahna, nasmijana i mislim da osjeća da sa spavanjem gubi dan, tako da ne voli gubiti dane. A spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo, ali bolje da je živahna. Stvarno je zabavno s njom. Sad je već postala mali čovjek koji sve razumije i jako je slatka, stvarno nam je veselo.'