i to smo dočekali

Hana Huljić Grašo napokon pokazala fotografiju malene Albe

03.01.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Najmlađa članica vjerojatno najpoznatije hrvatske glazbene obitelji, pomno čuva svoj privatni život no sada se u razgovoru s Barbarom Kolar dotaknula svoje djevojčice govoreći o svom stvaralaštvu

Hana Huljić Grašo bila je prva gošća HTV-ove emisije 'Kod nas doma' u 2024. godini povodom svoje najnovije skladbe 'Moon'. Kako je otkrila, napravila ju je još prije dvije godine.

Rekla je da je 'dosta komplicirana kad je u pitanju rad u studiju i rad oko spota i da objavljuje pjesme po nekoj svojoj volji i želji', a sebe opisala kao 'veselu Hanu koja voli pisati melankolične pjesme'.

Petogodišnji princ Louis osvojio je naša srca, evo što je ove godine izvodio Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Otkrila je i kako je nastao njen dječji kanal na Youtubeu, Hana baby channel.

  • +3
Hana Huljić Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

'Imam bebu koja iz nekog razloga pjeva otkako je imala osam mjeseci, što je zbilja čudno. Kako je počela pjevati neke pjesmice koje joj ja znam puštati za uspavljivanje, nije mi bilo svejedno zašto pjeva tuđe pjesmice, a ne moje. Odlučila sam taj moment da će pjevati svoje uspavanke. Ispalo je stvarno da uz njih hipnotizirana i uspije zaspati', izjavila je Hana koja je istaknula da je i prije radila na dječjim pjesmicama i predstava za djecu pa joj to nije ništa novo.

Pričajući o radu u studiju mogla se vidjeti njezina fotografija s malom Albom koju je držala u naručju dok je snimala.

Ispričala je i kakva je kad je u pitanju blagdanska trpeza. Kazala je da 'voli pretjerivati s hranom bez obzira na blagdane, da stvarno voli jesti i da je gurman. 'Sretnik sam jer volim zelenilo. Jedem često, ali pomalo pa ne moram ići na dijete', izjavila je. Dodala je i da 'svi pomalo pripremaju blagdanski stol osim nje koja samo stavi tanjure. 'Petar je prvi toliko dobar kuhar, pored njega ne želim kuhati zato što mi je neugodno', priznala je.