SJAJNO SE ZABAVLJAJU

Domenica otkrila čime se zadnjih dana bavi Hana Huljić; čini se da se vratila svojoj prvoj ljubavi

25.01.2024 u 10:17

Bionic
Reading

Godinu i pol nakon što je rodila kćerkicu Albu, Hana Huljić vratila se svojoj prvoj ljubavi - glazbi. U prosincu je objavila najnoviji projekt, a sada je njezina kuma Domenica otkrila kako s Hanom radi u studiju

Instagram profil korčulanske glazbene zvijezde Domenice Žuvele otkrio je čime se zadnjih dana bavi lijepa Hana Huljić. Kume Domenicu i Hanu, osim prijateljstva, oduvijek povezuje i ljubav prema glazbi pa su se zajedno javile iz glazbenog studija.

Domenica je otkrila da je posljednjih dana nema na Instagramu jer je zauzeta snimanjem u studiju, a na snimanju su joj se pridružile prijateljice, među kojima je i Hana Huljić.

Veselu atmosferu pretočila je u kraći video otkrivši kako su se djevojke sjajno zabavljale snimajući, a na kraju su uspješno odrađenom poslu i nazdravile!

U studiju je pala i fotka vesele petorke u studiju, a s desne strane u bež pletenom setu smiješi se i Hana držeći slušalice u rukama.

Iako se još ne zna o kakvom je točno projektu riječ, po otpjevanom stihu čini se da nije riječ o Haninim dječjim pjesmama. Naime, Hana je u prosincu otvorila YouTube kanal 'hanababychannel', gdje je tada objavila tri dječje uspavanke na hrvatskom, ali i na engleskom jeziku.

Međutim, Hana je najveće priznanje ipak stekla velikim projektom na kojem je surađivala s Tončijem Huljićem.

Talentirana Hana s ocem Tončijem stvorila je i prvu pop-misu na svijetu 'Misa Mediterana', a dio 'Dies Irae' je napisala, orkestrirala i otpjevala uz pratnju ženskog zbora. Koncertna misa izvedena je u Galeriji Meštrović u Splitu u ljeto 2021. godine, a Hana je tada istaknula koliko je zahvalna što joj je otac dao povjerenje i čast da stvara glazbu za tako velik događaj.

prva pop misa na svijetu

Premijera Huljićeve Mise Mediterana privukla je brojnu publiku, a svi su gledali u predivnu Hanu Huljić na pozornici

Pogledaj galeriju