#ONOKAD

Ovakvu Ninu Badrić još nismo čuli, ali ni vidjeli: 'Birala sam bez kalkulacije'

13.06.2024 u 11:48

Bionic
Reading

Danas je napokon svjetlo dana ugledao spot za najnoviju, vjerojatno nikad odvažniju pjesmu '#onokad', kojom Nina Badrić najavljuje novi album, ali i spektakl u Areni Zagreb

Ona je jedna od najvećih pop zvijezda ovih prostora, stoga ne čudi ludilo koje je zavladalo ovih dana kada je svojim obožavateljima dala trostruki razlog za slavlje.

Nina Badrić ne samo da je objavila novi singl i spot '#onokad', nego je njima najavila i novi studijski album, ali i spektakl u Areni Zagreb najavljen za 30. studenog ove godine.

Nina Badrić - #onokad Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Za Ninu Badrić ova je nova pjesma osobno bila veliki izazov. '#onokad je pjesma koja je nastala u jednom dahu barem tako kaže autor Ante Pecotić. Svidjela mi se na prvo slušanje jer je donjela opet jedan novi izazov za mene te me odmaknula od do sada poznatih melodija, a producent i aranžer Srđan Kurpjel dao joj je sjajno svjetsko ruho. Mislim da uvijek treba ići korak dalje i eksperimentirati s novim zvukom.

koncert u makarskoj

Nova frizura i haljina koja ističe figuru: Nina Badrić izgleda fantastično

Pogledaj galeriju

#onokad je za mene bila izazovna pjesma ne toliko vokalno koliko produkcijski jer mislim da je ona najbolji pokazatelj albuma 'Onokad' koji nosi jednu širinu pjesama različitog stila i produkcije. Okupila sam sjajne producente i svatko od njih je dao svoj pečat: Srđan Kurpjel, Miro Buljan, Enes Tvrtkovic, Zvonimir Dusper, Mahir Sarihodžić, Filip Miletić su stvorili zajedno sa mnom jednu lijepu priču', izjavila je Nina povodom izlaska singla i spota.

'MANJE JE VIŠE'

Nina Badrić zablistala u bijelom: Minijaturnom haljinom istaknula figuru

Pogledaj galeriju

Što publika može očekivati od novog albuma, Nina je rekla: 'Novi album je gotov. Sretna sam što sam ga zavšiila i nadam se da će ga publika zavoljeti kao i sve prethodne. Mislim da ima širinu, na njemu je puno novih pjesama koje su i 'stara' i 'nova' Nina. Ja sam ga u svojoj glavi podjelila na tamnu i svijetlu stranu kao što je i život pa su i pjesme takve.

Birala sam pjesme bez kalkulacije u odnosu na trendove koji danas vladaju, a i sama sam autor par pjesama. Pjesmu ćemo puštati jednu za drugom jer bih voljela da publika ima barem malo vremena poslušati pjesmu po pjesmu, a u cijelosti ćemo ostatak albuma objaviti iduće godine u drugom mjesecu.'