ŠETNJA I ŠOPING

Ovako se Mrle iz Leta 3 i njegova Ivanka u Liverpoolu pripremaju za finale Eurosonga

11.05.2023 u 18:23

  • +7

Ivanka Mazurkijević i Mrle

Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Bionic
Reading

Mrle iz Leta 3, sudeći prema fotografijama snimljenima na ulicama Liverpoola, nije nimalo nervozan uoči velikog finala 67. po redu Eurosonga

Živopisno odjeven i u društvu svoje životne odabranice Ivanke Mazurkijević, poznate glazbenice koju smo nedavno mogli vidjeti i u showu 'Zvijezde pjevaju', Damir Martinović Mrle, uživao je u šetnji liverpoolskim ulicama.

Boje naše zemlje brane osebujni Riječani Let 3 koji su sa svojom pjesmom 'Mama ŠČ!' privukli veliku pozornost na ovogodišnjem Eurosongu.

U gradu Beatlesa sve je spremno za veliko finale u kojem je i nakon dugo vremena Hrvatska, a prepoznatljive Let 3 mnogi su uočili i na ulicama grada te su ih pozdravljali i željeli se fotografirati s njima.

Osnivač i bas gitarist Damir Martinović Mrle te pjevač Zoran Prodanović Prlja i u finalu imat će vjernu podršku članova svoje obitelji.

  • +23
Let 3 u Liverpoolu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic

Dobro raspoložena Ivanka opuštala se i u šopingu pa je za finale odabrala i posebnu kreaciju koju je kupila u Liverpoolu - dugu ružičastu haljinu bez rukava, baš kao stvorenu za nju.

Let 3 u drag klubu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ivanka je s kćerkom Evom (12) i četiri godine starijom Rožom, Mrletovom kćerkom iz njegovog prvog braka, u Liverpool je stigla u utorak kako bi podržala Let 3.

Kako je ranije objavljeno, Let 3 su preventivno otkazali nastup u Eurovizijskom selu, a pojavile su se i brojne spekulacije o Prljinom zdravlju.

'Svašta zadnjih dana čitam o sebi. Doznao sam tako da sam u karanteni, da sam jako loše, da sam sav natekao... Ništa od toga. Ok sam', izjavio je Prodanović za Jutarnji list.

Otkazan je i nastup na otvorenom u Eurovizijskom selu.

'Taj koncert trebao je danas biti na otvorenom, a u Liverpoolu je zahladilo. Ne žele baš ništa riskirati kako bi sutra na generalnoj probi bili u top formi', kazao je šef naše eurovizijske delegacije Tomislav Štengl za Jutarnji list.