BROJNA OBITELJ

Robert DeNiro ima sedmero djece sa četiri različite žene, evo tko su oni

11.05.2023 u 16:19

Bionic
Reading

Nakon što je potvrđena vijest da je netom prije 80. rođendana Robert DeNiro dobio sedmo dijete, prisjetili smo se sve njegove djece, koje je dobio tijekom svog života

Vijest o sedmom djetetu, kojeg je Robert DeNiro dobio s djevojkom Tiffany Chen, iznenadila je sve, ponajviše jer se sve odvilo u najvećoj tajnosti. No, čuvanje privatnog života za DeNira nije nepoznanica, budući da se tako navikao tijekom desetljeća provedenih u Hollywoodu.

Legendarni glumac ima čak sedmero djece i to sa četiri različite žene - po dvoje sa Diahnne Abbott, Toukie Smith i Grace Hightower, a pretpostavlja se da je posljednje dijete dobio s Tiffany Chen.

Tijekom intervjua, kojeg je ovih dana dao za ET Canada, DeNiro je rekao kako mu je ponekad teško pronaći granicu između ljubavi i strogoće kada je odgoj djece u pitanju.

'Nema šanse da te to zaobiđe. Ne volim postavljati granice i slično, no ponekad jednostavno nemate izbora. Mislim da bi svaki roditelj se složio sa mnom jer uvijek želite učiniti pravu stvar za svoju djecu i pomoći im, no ponekad to i ne možete', izjavio je Robert DeNiro.

  • +2
Robert DeNiro Izvor: EPA / Autor: Peter Foley

Evo što znamo o njegovoj djeci.

Drena De Niro

Kada se Robert DeNiro vjenčao u travnju 1976. sa Diahnne Abbott, donio je obećanje koje je odmah potom i ispunio - posvojio je njezinu kći iz prijašnje veze, Drenu. Rođena 1971. godine, Drena je odmah dobila i prezime svog očuha, a zanimljivo je i da je krenula njegovim stopama.

Osim što je snimila nekoliko filmova, Drena je radila i kao model i DJ, a naknadno je osnovala producentsku kompaniju Daredevil Films and Television.

2003. sa tadašnjim partnerom Carlosom Rodriguezom dobila je sina Leandra.

Raphael De Niro

Tijekom braka, Robert i Abbott dobili su i sina. Raphael je rođen u studenom 1976. godine, sedam mjeseci nakon njihovog vjenčanja.

Za razliku od starije sestre, Raphael nije krenuo stopama njihovog slavnog oca, no ostao je dovoljno blizu holivudskim facama. Naime, Raphael DeNiro je agent za nekretnine koji je pronašao savršene kuće mnogim prijateljima svoga oca.

U braku s agenticom nekretnina Claudine De Matos bio je od 2008. do 2015. godine, a tijekom tih godina dobili su troje djece. Razvod je okončan u siječnju 2020. nakon čega se oženio sa stilisticom Hannah Carnes.

Aaron Kendrick De Niro

Nakon što se 1988. razveo od Diahnne Abbott, Robert DeNiro te je iste godine započeo vezu s glumicom Toukie Smith. Prije negoli je 1996. vezi došao kraj, par je dobio blizance Aarona i Juliana koji su rođeni u listopadu 1995. godine.

Za razliku od brata blizanca, Aaron je odlučio svoj život živjeti daleko od svjetla reflektora.

Julian Henry De Niro

A upravo se Julian, baš poput slavnih roditelja, okušao u glumačkim vodama, a uz to studirao je znanost i matematiku na New York University.

Svoj filmski debi imao je 2016. godine u filmu 'Neizvjesna bitka', u kojem je glumio sa Jamesom Francom i Selenom Gomez, dok je u Showtimeovoj seriji 'First Lady' iz 2022. glumio, ni manje ni više, nego mladog Baracka Obamu.

Elliot De Niro

U lipnju 1997. godine DeNiro se vjenčao s Grace Hightower, a u ožujku iduće godine dobili su i prvo zajedničko dijete, sina Elliota.

Tek je 2016. godine glumac otkrio javnosti kako je njegovom sinu dijagnosticiran autizam. Elliot je odličan tenisač koji je postigao i veliki uspjeh na Specijalnoj olimpijadi, najvećoj svjetskoj sportskoj organizaciji za djecu i odrasle s intelektualnim teškoćama.

Helen Grace De Niro

Osim Elliota, DeNiro i Grace Hightower su zahvaljujući surogat majci u prosincu 2011. dobili i kćer Helen. Sada već bivši supružnici, zajednički su donijeli odluku kako će Helen odgajati daleko od svjetla reflektora, i u tome su ustrajali.

Beba kojoj se ne zna ime

U svibnju 2023. Robert DeNiro ispravio je novinara ET Canada, koji je rekao kako glumac ima šestero djece, i rekao da je 'upravo dobio još jednu bebu' te da je otac sedmero djece.

U niti jednom trenutku nije otkrio kada je beba rođena, kojeg je spola ili koje joj je ime, a nije ni potvrdio da je majka Tiffany Chen, s kojom je u vezi od 2021. godine