Ne kriju sreću

Ovako najbogatiji Hrvat provodi svoje prvo bračno ljeto

24.07.2017 u 10:44

Bionic
Reading

Najpoznatiji hrvatski milijarder Davor Lukšić sa svojom suprugom Cristel Carrisi uživa u bračnoj luci. Trenutno borave u Hrvatskoj, a ni ove godine nisu propustili turnir Croatia Open Umag, na kojem su snimljeni u loži na finalnom meču između Paola Lorenzija i Andreyja Rubleva

Premda ishod meča nije bio onakav kakav je vjerojatno lijepa Talijanka Cristel priželjkivala, mladi bračni par nije se prestajao smješkati, zaljubljeno gledati i šaputati te su ostavili dojam vrlo sretnih i zadovoljnih supružnika.

Kći Ala Bana i Romine Power te jedan od najbogatijih Hrvata u rujnu 2016. su se nakon četiri godine veze vjenčali u talijanskom gradiću Lecceu, a raskošnoj ceremoniji prisustvovalo je 500-tinjak uzvanika. Umjesto darova, goste su zamolili da doniraju novac organizaciji za očuvanje i zaštitu mora. O svojoj romansi nikada nisu javno govorili, a možda baš u tome leži tajna njihove sreće.

Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL

Uspješan, obrazovan, samozatajan i bogat poduzetnik Davor Lukšić, školovan na prestižnom sveučilištu Babson College, nasljednik je grupacije Lukšić, poslovnog carstva čija se vrijednost procjenjuje na 12,5 milijardi dolara. Forbes ih je 2014. godine svrstao među trideset najbogatijih ljudi u svijetu.