glamurozno slavlje

Obiteljska idila bogatog Hrvata u Dubrovniku

27.06.2017 u 11:31

Bionic
Reading

U ponedjeljak je svečano otvoren obnovljeni dubrovački hotel, a glavne zvijezde apsolutno su bili uspješan biznismen Davor Lukšić, nasljednik Grupacije Lukšić, koji slovi za najbogatijeg Hrvata, i njegova prelijepa supruga Cristel Carrisi, kći najvećih talijanskih zvijezda kancone Ala Bana i Romine Power

Na događaju na kojemu, dakako, nije manjkalo raskoši, uvijek besprijekorno dotjerana, elegantna manekenka i modna dizajnerica, 31-godišnja Cristel održala je modnu lekciju, mameći poglede u jednostavnoj svilenoj kombinaciji kojom je donijela talijanski šik. Lijepa Talijanka na otvorenju obnovljenog kultnog dubrovačkog hotela Excelsior, najviše je bila u društvu supruga 34-godišnjeg Davora Lukšića i njegove bake Iris Fontbona Lukšić, trenutno jedne od najbogatijih žena Južne Amerike.

Davor i Cristel upoznali su se prije pet godina, a vjenčali su se prošle godine u baroknoj crkvi San Matteo na talijanskom jugu. Glamurozno slavlje za 500 uzvanika održano je na predivnoj talijanskoj farmi koju je Cristel posjećivala još dok je bila djevojčica.

  • +15
Otvorenje luksuznog hotela u Dubrovniku Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX