naviknut na poraze

Ovako je princ William reagirao na novu 'pobjedu' svoje voljene supruge

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 21.09.2020 16:22
  • Objavljeno 21.09.2020 u 16:22
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Proteklog tjedna princ William i Kate Middleton iz prve ruke pokušali su saznati kako gradska poduzeća pokušavaju uspostaviti nove radne uvjete uslijed aktualne pandemije virusa Covid-19, a jedna od njihovih londonskih stanica bila je poznata pekara Beigel Bake Brick Lane u kojoj su, noseći identične pregače, naučili kako napraviti ukusne poslastice

Elias Cohen, čiji je otac Amnon otvorio spomenutu pekaru 1974. godine, dao je svoje stručno mišljenje dok su William i Kate motali kuglice od tijesta: 'Dobro vam ide, no mislim da Kate pobjeđuje!'.

Princ William nije teško podnio gubitak - zapravo, činio se kao da je navikao da njegova supruga uvijek uzima glavnu nagradu. 'Uobičajena priča', odgovorio je William.

  • +3

Kate Middleton i princ William mijese kruh

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, Kate nije djelovala samouvjereno u svoje vještine valjanja tijesta dok su nastavili pripremati krušne poslastice. 'Imala sam početničku sreću, no stvari se pogoršavaju', nadodala je britanska miljenica.

Nije rijetkost da se Kate i princ William, oboje 38 - godišnjaci, uključe u neko bračno nadmetanje tijekom kraljevskih angažmana. Kako bi početkom proteklog tjedna proslavili 36. rođendan britanskog princa Harryja, izabrali su zabavnu fotografiju na kojoj nasmiješeno trče stazom, a koja je nastala u veljači 2017. godine kada je trio promovirao inicijativu 'Heads Together' u Londonu.

U videu podijeljenom na njihovu službenom Instagram profilu, princ William i Kate Middleton snimljeni su kako stavljaju tijesto u pladnjeve prije nego što su ga poslali kroz stroj koja ga je oblikovala u poznati oblik pereca.

Osim što su razgovarali sa zaposlenicima poznate londonske pekate Beigel Bake Brick Lane Bakery o pomaganju lokalnoj zajednici putem donacija hrane, kraljevski par proteklog tjedna posjetio je i London Bridge Jobcentre kako bi iz prve ruke saznali kako se građani britanske prijestolnice snalaze u pronalasku posla, te su odradili sastanak s poslodavcima koji pokušavaju osigurati posao građanima u izvanredno teškim vremenima uzrokovanim aktualnom pandemijom virusa Covid-19.