ZASUKALI RUKAVE

Kate Middleton i princ William pokazali svoju drugu stranu: Primili se posla i pokazali kako mijese kruh

15.09.2020 u 21:46

Bionic
Reading

Što su nam sad zamijesili najpopularniji članovi britanske kraljevske obitelji? Kruh i pecivo, jednostavan je i prilično neočekivan odgovor

Iako bismo ih prije očekivali vidjeti okružene poslugom u sceni iz serije poput 'Downton Abbey', Kate Middleton i princ William pokazali su da ih pandemija nije uspjela iznenaditi. Zasukali su rukave i zamijesili cijeli niz peciva i kruhova u poznatoj pekari Beigel Bake. Želja im je bila ilustrirati kako se ljudi snalaze tijekom covida-19.

  • +3
Kate Middleton i princ William mijese kruh Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par je napravio neke židovske poslastice i susreo se s muslimanskim volonterima koji pomažu tijekom pandemije. Ovo je Kate Middleton i princu Williamu prvi izlazak u javnost od srpnja.

Oboje su se pridržavali pravila koja trenutno vladaju zbog koronavirusa – oprali su ruke i cijelo vrijeme nosili maske. Kate Middleton djelovala je pogotovo spretno i snalažljivo dok je mijesila pecivo.

'Pričekajmo radije rezultat! Imala sam sreće do sad, svako mi je sve gore', nasmijala se vojvotkinja.

Pekara je morala privremeno poslati dio djelatnika kući, no sudjelovala je u raznim dobrotvornim akcijama donacijama hrane.

Vlasnik i suosnivač Amnon Cohen bio je oduševljen kraljevskim posjetom.

'Ovdje smo već 41 godinu. Hvala vam što ste došli', rekao je 70-godišnji Amnon Cohen.

Par je pristojno pozdravio i dvije djelatnice od kojih jedna radi već više od 30 godina za gospodina Cohena.

Princ William se promatrajući razne delicije našalio kako je zapravo prilično opasno biti u toj pekari.

Amnon Cohen rekao je kako su se dobro snašli tijekom pandemije i ako se ponovo dogodi da moraju dio vremena biti zatvoreni, bit će spremniji i za takvu situaciju.

Nakon posjeta pekari Beigel Bake Kate Middleton i princ William susreli su se s muslimanskim volonterima koji pomažu sa raznašanjem lijekova i namirnica u susjedstvu.