luksuzni odmor

Romantični bijeg slavnog para u raskošnu vilu

19.04.2017 u 10:51

Bionic
Reading

Nakon što su se prije nekoliko tjedana napokon zajedno pojavili u javnosti, Jennifer Lopez i njezin novi odabranik Alex Rodriguez ne odvajaju se jedno od drugoga. Posljednjih dana borave u Dominikanskoj Republici i uživaju u raskošnoj vili

Iako su samo dva mjeseca u vezi, pop diva Jennifer Lopez i zvijezda bejzbola Alex Rodriguez vrlo su ozbiljni oko svojih planova. Šuškanja o svadbi sve su češća, a u prilog tome ide i činjenica da su već upoznali i obitelji. Ovih dana ljubavnici borave u Dominikanskoj Republici jer je Jennifer imala nastup koji su popratili obožavatelji iz cijele Južne Amerike.

Odsjedaju u luksuznoj vili resorta Casa de Campo, u kojem noćenje stoji vrtoglavih 10 tisuća dolara. Jennifer i Alex puno rade, ali si zato znaju i priuštiti odmor za pamćenje. Tako trenutačno borave u jednoj od najskupljih vila na otoku koju su rado posjećivali i glazbenici Drake, Rihanna, Jay-Z i Beyonce. 

This picture made you wet💦💦💦😌 TAG A FRIEND WHO LOVE JLO💘 #Jenniferlopez #jlo #booty #jlovers

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo.world) on

Riječ je o prostranoj kući na plaži s pogledom na Karipsko more koja ima šest spavaćih soba. Opremljena je najmodernijom kućanskom tehnologijom i luksuznom linijom namještaja te obogaćena umjetničkim unikatnim komadima. Jedna od najvećih prednosti ove vile je i to što je nedostupna za poglede javnosti, za čime 47-godišnja pjevačica i njezin partner sigurno žude.

Jrod out in Miami tonight 😍 @jlo @arod #jlo #jenniferlopez #arod #jlovegas #thebronx

A post shared by Elis Handayani (@this.is.elis) on

No da ne misle samo na sebe već svoje bogatstvo rado dijele i s onima kojima je potrebnije, pokazali su jučer cijelom svijetu i zaradili simpatije mnogih. U Dominikanskoj Republici su između ostalog posjetili i humanitarnu organizaciju Fundación MIR kako bi donirali školski pribor učenicima tamošnje osnovne škole.

Donirali su više od 400 ruksaka, bilježnica, olovaka i ostalog školskog pribora, a sudeći po fotografijama, oboje su bili jako sretni i zadovoljni napravljenim, a mališani oduševljeni poklonima.