VELIKODUŠNI NOGOMETAŠ

Otkriveno koliko je Ronaldo potrošio tijekom blagdanskog vikenda u Dubrovniku

25.04.2019 u 12:53

Bionic
Reading

Jedan od najboljih i najbogatijih nogometaša svijeta prije nekoliko je dana odmarao u Hrvatskoj. Cristiano Ronaldo u društvu zaručnice Georgine Rodriguez i prijatelja Uskrs je proveo u Dubrovniku, a evo koliko je otprilike potrošio

Večernji list donosi članak u kojem detaljno razrađuje potrošačke navike i iznose nogometaša Cristiana Ronalda tijekom trodnevnog odmora u Dubrovniku.

Na samom jugu Hrvatske slavni Portugalac koji trenutno igra za talijanski klub Juventus pojavio se u subotu. U večernjim satima sletio je privatnim zrakoplovom u dubrovačku zračnu luku, a potom se unajmljenim luksuznim automobilom uputio u vilu Šeherezada, koja se nalazi u sklopu hotelijerskog carstva Davora Lukšića.

Najam luksuznog Mercedesova kombija je 1000 eura dnevno, bez vozača, a noćenje u vili 7000 eura što bi za provedena tri dana bio iznos od 21, 000 eura za smještaj i 3000 eura za prijevoz. Čime već sada dolazimo na 24,000 eura (180,000 kuna).

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez s prijateljima na večeri u restoranu 360 Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Iako nije poznato koliko je na što je točno trošio tijekom odmora, poznata je činjenica gdje je objedovao. Jedne je večeru proveo u konobi Dubrovnik na Lopudu, drugu u restoranu 360 na ulazu u Grad, a treću u japanskom Takenoku.

  • +11
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez stigli na večeru u restoran 360 Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

Večernji list piše da večera u tri slijeda u restoranu '360' košta 640 kuna po osobi. Nagađaju da ako su uz to pili i neko kvalitetno vino, dolazimo do svote od barem 300 eura po večeri za dvoje. Portugalac je na večere u Dubrovniku poveo i prijatelje, pa je očekivati da se svota računa penjala i do 2000 eura po večeri. Pretpostavljaju i kako su Ronaldo i Georgina tijekom boravka u Dubrovniku kupovali i suvenire i druge sitnice, te odlazili na izlete u privatnom aranžmanu, pa pretpostavljamo kako je dnevno trošio više od 20 tisuća eura.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

😜

Objavu dijeli Cristiano Ronaldo (@cristiano)