zaljubljeni su

Otkriveno gdje je i kako Tom Cruise upoznao fatalnu Ruskinju

16.02.2024 u 13:06

Bionic
Reading

Život jednog od najslavnijih holivudskih glumaca nalikuje nekom od njegovih filmova, a posebnu pozornost u javnosti privlači njegov turbulentan ljubavni život. Trenutno ljubi 36-godišnju Elsinu Khayrovu

Tom Cruise upoznao je svoju novu djevojku, Elsinu Khayrovu na 'najbritanskiji' način - uz šalicu čaja. Izvor jeza Page Six otkrio da je glumačka zvijezda upoznala razvedenu milijunašicu Khayrovu kada ju je prijatelj doveo na jednu od njegovih nedjeljnih čajanki u njegovom penthouseu u Hyde Parku.

'Tom je nedjeljom u Londonu održavao čajanke. Mnogo mu je ugodnije u Londonu nego u Los Angelesu. Ima batlere, domaće kolače i sve je vrlo britansko. Elsinu je netko doveo', rekao je izvor. DailyNews je ranije izvijestio da se nagađalo kako bi princ William i Kate Middleton mogli svratiti na ekskluzivna poslijepodnevna događanja na koja svi sudionici koji dolaze, uključujući osoblje, moraju potpisati ugovore o tajnosti podataka. U lipnju 2022. Page Six pisao da je Cruise kupovao stanove u Velikoj Britaniji nakon što se zaljubio u London.

S Khayrovom je prvi put viđen na zabavi početkom prosinca na Grosvenor Squareu gdje su 'proveli veći dio noći plešući' na plesnom podiju. Ubrzo je iznajmio je cijeli kat otmjenog londonskog restorana mogli uživati isključivo u društvu jedno drugoga i guštati u najboljim delicijama.

Inače, Khayrova je prije bila u braku s ruskim oligarhom Dimitrijem Tsvetkovim, koji je za Daily Mail rekao da ga je njihov razvod koštao 150 milijuna funti te da je potrošio 10 milijuna funti na odjeću i 2 milijuna funti na torbice tijekom njihovog 11-godišnjeg braka. Khayrova je kći političara, navodnog Putinovog saveznika.

ODUŠEVIO SVE

Ovako dobro raspoloženog Toma Cruisea još nismo imali prilike vidjeti

Pogledaj galeriju