ELSINA KHAYROVA

Detalj koji otkriva da je veza Toma Cruisea i kćeri ruskog oligarha postala ozbiljna

12.02.2024 u 22:42

Bionic
Reading

Čini se kako je veza 61-godišnjeg Toma Cruisea i 36-godišnje Elsine Khayrove sve ozbiljnija i to nakon što su se isprva viđali samo u njezinom stanu u londonskom Kinghtsbrdigeu, vrijednom 10 milijuna funti

Prema riječima prijatelja holivudskog glumca Toma Cruisea, njegova veza s kćerkom ruskog oligarha, 36-godišnjom Elsinom Khayrovom postaje sve ozbiljnija.

Sve do sada večeri su zajedno provodili u njezinom luksuznom stanu u Londonu, a prošlog su tjedna oboje bili na listi uzvanika na prestižnoj dobrotvornoj večeri Air Ambulance Charity Gala, svečanosti u čast londonske humanitarne organizacije čiji je pokrovitelj princ William.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Na večeru su stigli odvojeno, a Tom Cruise odradio je i službeno poziranje s domaćinom, princom Williamom. Vješto su izbjegli sve fotografe, ali i poglede znatiželjnika, ne želeći ipak da ih se zajedno snimi.

Kako je otkrio izvor za MailOnline, Elsinino društvo zna da je ona djevojka Toma Cruisea. 'U posljednjih nekoliko tjedana jako su se zbližili, no i dalje se trude da ih ne snime zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost. Tom je do sada boravio u Elsininom stanu, koji je prekrasan. Uživaju u zajedničkom druženju i unatoč bogatstvu, kojeg oboje imaju, rade stvari kao i svaki drugi normalni par.'

  • +2
Tom Cruise i princ William Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Elisina Khayrova već je bila u braku, i to s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim s kojim je živjela vrlo luksuzan život. Par je živio u skupocjenoj vili vrijednoj 22 milijuna funti na imanju Wentworth u Surreyu, a posjedovali su i drugu kuću u Londonu te nekretnine u Dubaiju i na Cipru. Njihova rastava obilježena je optužbom da Ruskinja skriva znatan dio imovine, uključujući i kolekciju torbica od milijun funti.