elsina khayrova

Tom Cruise zaljubljen u kćer ruskog oligarha: 'Nerazdvojni su'

13.12.2023 u 11:09

Bionic
Reading

Holivudska zvijezda u posljednje je vrijeme vrlo zaljubljive prirode! Proljetos je slao cvijeće Shakiri, nedavno se pričalo da je 'bacio oko' na Sofiju Vergaru, a sad je zaljubljen u lijepu Ruskinju čiji se otac obogatio trgovinom dijamanata

Tom Cruise u posljednje vrijeme reda uspjeh za uspjehom, a čini se da mu je konačno krenulo i na ljubavnom planu! Iako nerado dijeli informacije o svom privatnom životu, DailyMail otkriva da je popularni glumac zaljubljen u 25 godina mlađu Elisinu Khayrovu, kći ruskog bogataša koji se bavi trgovinom dijamanata.

Cruise i 36-godišnja Ruskinja viđeni su na zabavi u Londonu, a cijelo su se vrijeme držali zajedno otkrivši svoju bliskost.

'Bili su nerazdvojni i očito su bili par. Činilo se da je potpuno zaljubljen u nju', komentirao je jedan od uzvanika iste zabave u londonskom Mayfairu.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Tijekom večeri Cruiseu su mnogi prilazili da se upoznaju te da ga traže zajedničku fotografiju, no Cruise je pristojno odbijao sve dok DJ nije na ruskom objavio da se glumac ne želi fotografirati. Par je večer proveo dobro raspoložen, a pokazali su i plesne vještine pa su se zabavljali na plesnom podiju te su događaj napustili zajedno u ranim jutarnjim satima.

'Proveo je većinu noći plešući s gospođicom Khayrovom, ali u jednom se trenutku samo bacao usred skupine žena', rekao je izvor.

Elisina Khayrova već je bila u braku, i to s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim s kojim je živjela vrlo luksuzan život. Par je živio u skupocjenoj vili vrijednoj 22 milijuna funti na imanju Wentworth u Surreyu, a posjedovali su i drugu kuću u Londonu te nekretnine u Dubaiju i na Cipru. Njihova rastava obilježena je optužbom da Ruskinja skriva znatan dio imovine, uključujući i kolekciju torbica od milijun funti.

Vjenčanje Katie Holmes i Toma Cruisea Izvor: Profimedia / Autor: GIULIO NAPOLITANO / AFP / Profimedia