ZAHLAĐENI ODNOSI

Otkriveni novi detalji: Nakon vjenčanja Meghan je ocu poslala pismo

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Vojvotkinja Meghan Markle posljednje dvije godine, otkako je počela vezu s princem Harryjem, nije u dobrim odnosima s ocem Thomasom Markleom. Rezultat je to njegovih mnogobrojnih krivih odluka kojima je povrijedio kćer. Mediji su doznali da je cijelu stvar brižna Meghan pokušala riješiti emotivnim pismom

Bliski prijatelji vojvotkinje od Sussexa navodno su za strane medije potvrdili priču o izuzetno lošim odnosima u obitelji Markle. Cijela stvar počela je nekoliko mjeseci uoči kraljevskog vjenčanja, kada se Meghan doselila u London princu Harryju. Dio slave i medijskog prostora zaželjeli su tada njezin otac Thomas Markle i njegova djeca iz prvoga braka, sin Thomas Junior i kćer Samantha.

Na njihove provokacije, iznošenje prljavog rublja i neistinitih informacija 36-godišnja Meghan nikada nije reagirala javno. Ipak, kako se sada doznalo, povrijeđena Meghan pokušala je mirno riješiti odnose unutar obitelji. Uputila je emotivno pismo svome ocu u kojem ga je zamolila da prestane medijski teror koji je započeo.

  • +13
  • +10

Roditelji Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Na njezine molbe, gospodin Markle navodno je odgovorio da bi volio javno fotografiranje s kćeri.

  • +14
  • +11

Meghan Markle i princ Harry objavili zaruke

Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

'On jako dobro zna kako stupiti u kontakt s kćeri ali nikada nije nazvao niti poslao poruku. To je jako bolno za Meghan', objasnio je jedan od prijatelja bliskih vojvotkinji. Isti je izvor imao potrebu naglasiti da Meghan zapravo nikada nije bila bliska sa svojom polubraćom.

'Samantha i Thomas Jr. bili su tinejdžeri kada je Meghan rođena. Tako da zapravo nisu ni bili dio njezina života niti odrastanja. Nije bilo nikakvog odnosa koji se kasnije raspao, kako se prezentira u medijima', rekao je prijatelj te dodao: 'Meghan je ista osoba koje je i bila prije, unatoč tome što se puno toga promijenilo oko nje'.

  • +27
  • +24

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!